«Gærne Jinter» på medlemsmøte

«Gærne Jinter» på medlemsmøte

På medlemsmøtet 31. oktober fikk vi besøk av to "gærne" jenter som reiser rundt og underholder med sang, musikk og små cabareter. Og de kaller seg kort og godt bare "Gærne Jinter".

Og her kommer maten

Leif ønsket 19 frammøtte medlemmer velkommen til dette medlemsmøtet hvor det faktisk var gratis adgang denne gang. Hvis vi ser bort fra Julemøtet er dette det siste ordinære medlemsmøtet i år.
Unni refererte fra siste medlemsmøte 26. september og fra Treffen 10. oktober. Begge referat ble godkjent uten merknader.
Under «Foreningssaker og skriv» refererte Leif fra forbundets landsstyre at tilskuddet fra Telenor blir 600.000 kroner for 2024, noe som er mindre enn tidligere. Som så meget annet blr det mindre og mindre år for år.
Det er også planlagt lederkonferanse neste år i april.
Forbundet har også fått tilbud fra Hurtigruten, der vi kan disponere et antall rabatterte plasser 11. april 2024. Tilbudet gjelder t/r Bergen/Kirkenes (evt. bare én vei) som omfatter skip + flypakke. Siste frist for påmelding er 30. desember. Reiseplakat legges på ut på vår webside (telepensjonistene.no) og på Facebook, og blir omtalt i neste utgave av Telepensjonisten.

Etter dette var det tid for underholdning med de to tidligere nevnte «Gærne Jinter» – den ene knakende god på trekkspill, og den andre med lystig sang iført forskjellige kostymer. De skapte en herlig stemning og leverte fantastisk underholdning. Mange av sangene var kjente Prøysen-viser, som denne her: «Tango for to»

Etter underholdningen ble det servert «Sort gryte» med ris, salat og brød til fra Gunnar Ruud, som vanlig etterfulgt av kaffe og pepperkaker.
Og helt til slutt loddsalg som skaffet hele 1.400 kroner til foreningskassa.

Leif takket arrangementskomiteen og informerte om neste treff som blir 14. november. Da blir det servert  rundstykker med laks og eggerøre, og med ost og skinke. Neste medlemsmøte blir 28.november, dette blir vårt Julemøte.
Til slutt ønsket Leif alle vel hjem.