Julemøtet 2019

Julemøtet 2019

Årets julebord i Oslo-foreningen ble avviklet tirsdag 26. november i festlokalene i Grefsenveien med omlag 30 gjester.

Juletreet var pyntet for anledningen

Arrangementskomitéen hadde vært tidlig ute denne dagen og pyntet lokalet til julefest. Og juletreet var også på plass og pyntet for anledningen.

Ved ankomst fikk alle en aperitif å nippe til. Leif åpnet møtet og ønsket alle velkommen til fest. Denne dagen var det ikke noe program på dagsordenen, nå var vi utelukkende samlet for å nyte god mat og drikke, og hygge oss i godt selskap.

Deretter overlot Leif ansvaret til Arrangementskomitéen som vartet opp med varm julemiddag som inneholdt alle ingredienser vi måtte ønske: Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, tyttebær, poteter og brun saus. Alle var enig om at maten smakte upåklagelig, all ros til vår cateringleverandør, Gunnar Ruud.

Etter maten var det kaffe med kransekake til, ekte Anne Husmo spesial, og kanskje en aldri så liten «avec» til kaffen. Under kaffeseansen var det flere som spontant grep mikrofonen og fremførte vitser på stående fot, til høylydt latter fra forsamlingen.

Arrangementskomitéen hadde tatt med CD’er med julesanger, men det viste seg at musikkanlegget hadde slått seg helt vrang og nektet å spille av julesangene – i år også. Nå er det andre året på rad at musikkanlegget streiker til julefesten, neste år må vi kanskje ta med oss eget steroanlegg. Men selv dette stopppet ikke sangglade telepensjonister. Juletreet ble plassert midt på gulvet hvor alle fikk anledning til å delta i gang rundt juletreet. Og julesangene ble framført med høylydt sang – men uten musikk til.

Julefesten varte til godt utpå kvelden, og dette ble en en verdig avslutning på foreningsåret. En stor takk til Arrangementskomitéen som ordner til disse arrangementene for oss.

Nedenfor vises et knippe bilder fra festen: