Julemøtet 2016 er avviklet

Julemøtet 2016 er avviklet

Årets julebord i Oslo-foreningen ble avviklet tirsdag 29. november i festlokalene i Grefsenveien med litt over 40 deltakere.

<em>Aperitif ved inngangen</em>
Aperitif ved inngangen

Arrangementskomitéen med velvillige hjelpere hadde pyntet lokalet med juleduker, juleservietter og andre ting som kunne minne oss om julehøytiden som snart står for døren. Ja, til og med juletreet var på plass og pyntet for anledningen. Og ved ankomst fikk alle en valgfri aperitif å nippe til.

Leif åpnet møtet og ønsket alle velkommen til fest. Denne dagen var det ikke noe program på dagsordenen, nå var vi utelukkende samlet for å nyte god mat og drikke, og hygge oss i godt selskap.

Kari ordnet julemusikken
Kari ordnet julemusikken

Deretter overlot Leif ansvaret til Arrangementskomitéen som vartet opp med varm julemiddag fra Gunnar Ruud Catering, og den inneholdt alle de ingredienser vi vil ha: Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, tyttebær, poteter og brun saus. Det smakte aldeles nydelig (som vanlig), all ros til vår cateringleverandør – Gunnar Ruud.

Etter maten var det kaffe med kransekake til, og kanskje en aldri så liten «avec» til kaffen.

Kari hadde tatt med CD’er med julesanger og dansemusikk, så utover ettermiddagen og kvelden ble det anledning til å delta både i gang rundt juletreet, og en svingom på dansegulvet.

Alle var enig om at dette var et meget hyggelig arrangement, og en verdig avslutning på foreningsåret (Obs! Dette er absolutt ikke siste arrangement, husk Treffen tirsdag 13. desember i Grenseveien).
En stor takk til Arrangementskomitéen som ordner til disse arrangementene for oss.

Nedenfor viser vi noen glimt fra festen:
(Klikk på et bildet for å vise dem i bildegalleri):