Julemøtet 2017

Julemøtet 2017

Årets julebord i Oslo-foreningen ble avviklet tirsdag 28. november i festlokalene i Grefsenveien med omlag 40 deltakere.

Lokalet var pyntet til julefest

Arrangementskomitéen hadde vært tidlig ute denne dagen og pyntet lokalet med juleduker, juleservietter og andre ting som kunne minne oss om julehøytiden som snart står for døren. Og juletreet var også på plass og pyntet for anledningen.

Og ved ankomst fikk alle en valgfri aperitif å nippe til.
Leif åpnet møtet og ønsket alle velkommen til fest. Denne dagen var det ikke noe program på dagsordenen, nå var vi utelukkende samlet for å nyte god mat og drikke, og hygge oss i godt selskap.

Klart for gang rundt treet

Deretter overlot Leif ansvaret til Arrangementskomitéen som vartet opp med varm julemiddag som denne gangen var pinnekjøtt med pølser, kålrotstappe og poteter. Det smakte aldeles nydelig (som vanlig), all ros til vår cateringleverandør – Gunnar Ruud.

Etter maten ble det servert riskrem til dessert, og kaffe og pepperkaker  med en aldri så liten «avec» til.

Kari hadde tatt med CD’er med julesanger, og utover ettermiddagen ble juletreet plassert midt på gulvet hvor alle fikk anledning til å delta i gang rundt juletreet.

Julefesten varte til godt utpå kvelden., og alle var enig om at dette var et meget hyggelig arrangement, og en verdig avslutning på foreningsåret (Obs! Dette er absolutt ikke siste arrangement, husk Treffen tirsdag 12. desember i Grefsenveien).

En stor takk til Arrangementskomitéen som ordner til disse arrangementene for oss.

Nedenfor vises et knippe bilder fra festen: