Medlemsmøte med Quiz

Medlemsmøte med Quiz

32 medlemmer møtte opp til medlemsmøtet tirsdag 28. mai og fikk trimmet hjernevindingene med Quiz.

Leif åpnet møtet og ønsket alle velkommen.
Unni leste referatet fra siste medlemsmøte 30. april, dette ble godkjent uten merknader.
Leif leste opp to takkekort fra medlemmer som hadde mottatt oppmerksomhet fra foreningen.

Under Foreningsaker opplyste Leif at han og Helge nettopp hadde deltatt på Telepensjonistenes Landsmøte ved Gardermoen. Der ble det vedtatt at kontingenten for lokalforeningene vil øke fra 40 til 50 kr. Samtidig ble det vedtatt ny handlingsplan for perioden 2019 – 2021.

Unni minnet om neste tur som er dagstur til Blaafarveverket 5. juni,  bussen går fra Oslo Bussterminal kl. 10.00. Reketuren på Oslofjorden blir onsdag 24. juli, og etter ferien blir det tur til Kiel 17. – 19. september. Nærmere jul er det planlagt tur til Oset.
Tur- og vandringsgruppa er godt i gang med bra oppmøte. Sist hadde de tatt turen til Østensjøvannet.

Som «underholdning» denne gang hadde Bjørg (Klyve) laget Quiz-oppgaver som ble delt ut på hvert bord. Her skulle man komme fram til byer og steder i Norge (og litt utenlands), og deltakerne kastet seg over oppgaven med iver og entusiasme. I motsetning til forrige quiz-møte hvor alle bord hadde alt rett, var det denne gangen ett bord som gikk seirende ut av konkurransen, og ble behørlig premiert.

Serveringen denne gangen var «Dagens tallerken» som bestod av deilig spekemat med masse attåt. Og etter maten fikk vi «Kroneis» til dessert, og kaffe til.

Etter kaffe stemte alle i med allsang med sanger fra «Pensjonistenes sangbok».

Til slutt var det loddsalg og trekning av fine gevinster.

Leif takket for oppmøtet og ønsket alle vel hjem. Nå blir det ikke noe nytt medlemsmøte før etter ferien. Neste samling blir Treffen 10. september, og på medlemsmøte 24. september vil det bli framføring på panfløyte. Men før dette blir det tur til Blaafarveverket, og senere på Oslofjorden. Til slutt ønsket alle hverandre «God sommer».