Reketur på Oslofjorden

Reketur på Oslofjorden

17 Telepensjonister fra Oslo tilbrakte onsdagskvelden 26. juli på Oslofjorden, hvor det ble konsumert rikelig med både reker og «nogo attåt».

17 stk. i godt humør gikk ombord kl. 1900 fra Rådhusbryggen for et 3 timers cruise i Oslofjorden med rekebuffet og tilbehør.

Været var strålende og temperaturen holdt 21 grader. Mange inntrykk langs vår «kystlinje» med badende fra Tjuvholmen og mennesker i festhumør som satt ute og hygget seg med mat og drikke.

Vi spiste masse reker og hadde «noe godt» i glasset. Underveis sang vi gamle sanger som var til underholdning for noen turister fra Dresden i Tyskland, som syntes vi var spreke pensjonister som hygget seg i lag, noe de ikke var vant til fra deres foreldregenerasjon.

Vi seilte langs Filipstadkaia mot Fornebulandet forbi Snarøya og til Nesoddlandet hvor det ligger mange badehus helt nede ved sjøkanten. Vi fikk en svipp innom Operaen med den fine skulpturen som dupper i vannet, den er inspirert av bildet fra Nordishavet (se bildet til venstre – klikk på bildet for større format ).

Været holdt seg hele kvelden, og vi gikk i land kl. 2200 – mette og fornøyde.

Nedenfor noen bilder fra denne turen: