Så seiler vi på Mjøsa. . . . .

Så seiler vi på Mjøsa. . . . .

Fredag 9. juni kunne 22 Telepensjonister fra Oslo glede seg over en fin jazzopplevelse om bord på selveste Skibladner. Her følger en kort reisebeskrivelse fra denne turen av Liv Norgren.

Vel etablert ombord på Skibladner
Vel etablert ombord på Skibladner

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 1530 med 22 stk. fra oss. Det ble en «lang» reise midt i den verste rushtrafikken, men vi kom omsider frem til Nebbenes kro Eidsvoll for litt forfriskning.

Vi ankom fergestedet kl 1800, og båten skulle gå 1830. Men grunnet tåke var den forsinket, så det ble avgang kl. 1910. Vi var bebudet første bordsetting, men det oppsto noen forviklinger mellom Finn Carlsen og båtmannskapet, men endelig fikk vi installert oss – noen i herresalongen og noen i damesalongen. Hvitvin i glasset og reker med tilbehør smakte godt.
Stemningen på topp med jazzorkester og glade folk ombord (mener de sa ca. 150). Stille sjø, men tåken hang tett enkelte steder, så det ble en runde opp til Minnesundbroa og tilbake. Oppholdsvær på seilasen, men da vi gikk i land kom regnet som fosset ned hele veien inn til Oslo.

Her følger et lite bildegalleri fra turen: