Siste Julebord med gjengen

Siste Julebord med gjengen

Tirsdag 28. november var det bedt inn til det som sannsynligvis blir Oslo-foreningens siste Julemøte/Julebord. Og alle de som møtte opp så ut til å nyte dette siste julesamværet for alt det var verdt.

Vår flinke organisator hadde alt på stell
Vår flinke organisator hadde alt på stell

33 feststemte medlemmer møtte opp til Julemøte i lokalet, hvor alle fikk en apéritif ved inngangen.

Leif ønsket alle velkommen, og nevnte samtidig at det også er litt vemodig å vite at dette blir det siste julemøte i og med at foreningen vil legges ned etter Årsmøte 2024.

Lokalet i «Fryser’n» på Bergkrystallet var flott pyntet med pent dekkede bord for anledningen. Her hadde Arrangementskomitéen gjort en fin jobb tidlig på morgenen samme dag.

Menyen bestod av «Julens koldtbord» fra Gunnar Ruud som fremstilles slik i brosjyren:
A.  Varmmat (leveres i folieformer i isoporkasse):

  • Nystekt ribbe
  • Hjemmelaget julepølse
  • Grove medisterkaker
  • Surkål
  • Saus
  • Poteter

B.  Kaldmat (leveres ferdig anrettet på pene koldtfat):

  • Helstekt glasert kalkun i skiver
  • Waldorfsalat
  • Sylte med rødbeter
  • Sursild
  • Helstekt ytrefilet med remulade
  • Røkelaks og eggerør
  • Spekeskinke og fenalår med potetsalat
  • Tyttebær og sennep

Og maten så like delikat ut som i brosjyren, og  smakte minst like godt.

Til maten ble det servert øl, vin og mineralvann, og selvsagt akevitt til (Gammel Oppland).
Og etter maten var det kaffe, makroner og cognac eller likør.

Festen varte til godt utpå kvelden, og det så ut til at alle hygget seg.

Til slutt takket Leif for oppmøte og ønsket alle vel hjem.
Han ønsket så alle en God Jul.