Fra siste medlemsmøte før ferien 26. mai 2015

Fra siste medlemsmøte før ferien 26. mai 2015

Mange trofaste medlemmer hadde møtt fram til medlemsmøte tirsdag 26. mai, det siste møtet før ferien.

Leif ønsket velkommen og leste opp takkekort. Unni refererte fra et tidligere medlemsmøte. Under foreningssaker ble det nevnt at det dagen etter ville bli Landsmøte for Telepensjonistene på Gardermoen. 5 styremedlemmer fra vår forening vil delta: Leif, Tor, Unni, Kari og Ruth.

Åke orienterte om planlagte turer, spesielt reketuren på Oslo-fjorden i sommer. Nå er dato bestemt, det blir 28. juli med avgang kl. 1900 fra Rådhusbrygga. Turen ble lagt ut i dette møtet, og mange benyttet anledningen til å melde seg på. Siden det ikke blir flere sammenkomster før denne turen, må de som heretter ønsker å melde seg på kontakte Åke eller Kari pr. telefon eller mail (se oppslag annet sted på hjemmesidene våre).

Det var ikke noe underholdning eller foredrag denne gangen, men de frammøtte hadde ingen problemer med å underholde hverandre med livlig prat rundt bordet (bordene).

Til servering var det spekemat med tilbehør, dette så ut til å falle i smak blant alle.

Til slutt var det kaffe og småkaker – og loddsalg.

Leif avsluttet møtet med å ønske alle sammen en riktig god sommer. Neste samling i Grefsenveien blir ikke før det er Treffen i begynnelsen av september.

GOD SOMMER OG VELKOMMEN TILBAKE ETTER FERIEN!

Nedenfor viser vi noen glimt fra dette siste medlemsmøtet før ferien:
(tips: klikk på ett av bildene og få opp alle i «bildegalleri»)

Tekst og foto:  Tor Einar Sæter