Sommerhilsen fra foreningen

Sommerhilsen fra foreningen

Det har vært stille fra foreningen vår i en periode nå i disse coronatider, men her kommer endelig en hilsen fra lederen vår, Den ble sendt på e-post til de medlemmene som er registrert med e-post-adresse.


 

TELEPENSJONISTENES FORENING OSLO

MAI 2020

 

Kjære medlemmer

Her kommer en liten sommerhilsen fra pensjonistforeningen samt en oppdatering.

Ja nå har vi allerede lagt 2,5 måneder bak oss med Corona viruset. For oss eldre har dette vært ekstra utfordrende. Håper dere har kommet greit gjennom «krisen» så langt. Nå krysser vi fingrene for at det ikke får noen ny oppblomstring. Hvis alle husker på en del grunnleggende forholdsregler burde det ikke være noen fare for det.

Vårt møtelokale i Grefsenveien er nå solgt. Den nye eieren skal gjøre om dette til leiligheter. Så nå står vi uten møtelokale. Styret har jobbet mye med denne saken. Det som er helt klart er at det ikke er lett å finne erstatning for Grefsenveien. Som en foreløpig ordning har vi valgt å benytte oss av et utleielokale i Jerikoveien 27C ut året. Dette er et møtelokale i borettslaget til Unni og Leif. Da har vi noe tid på oss til å finne en mer permanent løsning. Dette møtelokale ligger svært sentralt til. Du kan velge mellom følgende offentlige transportmidler:

Bussrute 25 og 79. Her må du gå av holdeplassen som heter Jeriko skole. Derfra er det ca. 1 minutt å gå.

T banerute 2. Her må du gå av holdeplassen som hete Lindeberg. Det er gangvei til møtelokale og det er ca. 4 minutter å gå.

Høstens møter:

Vi planlegger et Treff 08. september og medlemsmøte 29. september. Nærmere info kommer om dette

Bruk av e-post:

For første gang sender vi meldingen ut på e-post til de som har det. Håper det er ok. På den måten kan vi oftere sende ut info til medlemmene samtidig som vi sparer mye i portoutgifter.

 Til slutt ønsker jeg alle en riktig god sommer. Gleder meg til å se dere igjen til høsten. Personlig får jeg en litt spesiell sommer da jeg har bruket lårhalsen for 2 uker siden.

 

Vennlig hilsen

Unni Thorkildsen, leder
Mobil 48182750