Telepensjonistenes Julecruise til Kiel

Telepensjonistenes Julecruise til Kiel

Tirsdag 22. november dro Telepensjonistene i Oslo på vår årlige 2-dagers tur med Kiel-ferga, denne gangen som julecruise med Color Fantasy. En vellykket tur med god mat og flott underholdning.

Her følger en kort reiserapport fra Liv Norgren:

Tur på byen i Kiel
Tur på byen i Kiel

11 Telepensjonister dro på julecruise med Th Lien bussreiser. Vi var opprinnelig 13, men to ble rammet av corona og måtte bli hjemme.

Vel ombord i Color Fantasy gikk vi til dekket bord for to retters lunsj. Deilig fish and chips og suksessterte med kirsebær sorbet. I glasset rødt eller hvitt.

Etter lunsj ville noen shoppe og andre bare mingle sosialt.

Til kvelds møttes noen av oss for å ta en matbit og gå på showtime. Veldig bra show med musikk og sang fra vår ungdomstid som for eksempel Abba, Elvis, Rod Stewart og flere andre. Akrobater som hang i luften toppet det hele.

Vi ankom Kiel i gråvær, men etterhvert tittet solen frem. Noen gikk i land for å shoppe, og noen på julemarked som arrangeres her.

Om kvelden var det julebuffet med alt hva magen begjærer, pinnekjøtt, ribbe, hjortestek, fisk og skalldyr, oster og desserter. Med gode smaker og fulle mager var alle fornøyde.

Fin opplevelse og hyggelige samtaler. Takk til alle!