Planlagte turer 2020

Planlagte reiser

2020

Vi forsøker å holde oss til de tidspunkter som er oppgitt i det følgende, men tar forbehold om at innhold og varighet på turer langt fram i tid kan bli endret. (For å få fram turbeskrivelsen: Pek på blått felt, trykk Ctrl og klikk).

Til våren, 7. – 11. mai, realiserer vi en 5 dagers tur til Stockholm FOR Stockholm, bl.a. med besøk til vikingebyen Birka, Drottningholm slott og Uppsala. Den opprinnelige planen med fly- og togtransport ble komplisert, så vi har besluttet å reise med Teamtour-buss som kjører oss trygt tur-retur Oslo og til alle steder vi skal besøke i programmet.

Deretter blir det dagstur mandag 8. juni.  Turmål er Gaustadtoppen og Kongsberg.  FOR Gaustatoppen Oppstigning til toppen gjør vi lettvint – tar banen.

Høstens dagstur blir onsdag 19. august til Gjøvik-Toten området. FOR Dagstur Toten og Gjøvik

Og så, 23. – 29. september legger vi opp til en tur til Slovenia og Istria (Kroatia).  FOR PROGRAMSKISSE SLOVENIA OG ISTRIA . Slovenia – landet på solsiden av Alpene – er en liten perle av naturlig skjønnhet mellom Alpene og Adriaterhavet. Her finner man små, yndige middelalderlandsbyer, vakre museer og en hovedstad proppfull av barokk- og jugend-arkitektur. Istria er Kroatia for livsnytere.  Her går livet i et rolig tempo med korte avstander mellom landsbyer (og strender). Vi bor i Ljubljana (Slovenia) og Porec (Kroatia). 3 netter hvert sted.   Det er reservert 35 plasser på flyene.

Årets juletur går til et spennende mål: Julemarkedet på den Røde plass i Moskva! Fargerike markedsboder tilbyr et mangfold av håndlaget julepynt, matrioska-dukker og andre fine julegaver. Turen legges opp med tre overnattinger på et 4*stjerners historisk hotell. Vi spiser på utvalgte, historiske eller tradisjonelle restauranter. Det blir sightseeing i Moskva, blant annet med omvisning i Kreml med kirker og palasser, kupler og tårn, og tur med den berømte Moskva-metroen. I tillegg blir det arrangert vodka-smaking med tilhørende snacks.

Vi kommer nærmere tilbake med eksakte datoer, men det ser ut som første eller andre uken i desember kan være et aktuelt tidspunkt.

Så da er det bare å sette av tiden i kalenderen og glede seg!

Med hilsen turkomiteen

De som ikke har epost adresse, vil få melding på SMS når det kommer ny informasjon fra turkomiteen.
De må så ta kontakt med turkomiteen eller en i styret for å få mer informasjon.