Planlagte turer 2020

Planlagte reiser

På grunn av koronasituasjonen har vi måttet avlyse de planlagte turene til Stockholm–Uppsala, dagsturen til Gaustatoppen og høstens tur til Slovenia-Istria.
Det er nå kommet noen lettelser i reiserestriksjonene slik at vi prøver å gjennomføre dagsturen til Gjøvik-Toten.
Om Moskvaturen kan gjennomføres, besluttes medio juni.

2020

Vi forsøker å holde oss til de tidspunkter som er oppgitt i det følgende, men tar forbehold om at innhold og varighet på turer langt fram i tid kan bli endret. (For å få fram turbeskrivelsen: Pek på blått felt, trykk Ctrl og klikk).

Høstens dagstur blir onsdag 19. august til Gjøvik-Toten området. FOR Dagstur Toten og Gjøvik

Årets juletur går til et spennende mål: Julemarkedet på den Røde plass i Moskva! Fargerike markedsboder tilbyr et mangfold av håndlaget julepynt, matrioska-dukker og andre fine julegaver. Turen legges opp med tre overnattinger på et 4*stjerners historisk hotell. Vi spiser på utvalgte, historiske eller tradisjonelle restauranter. Det blir sightseeing i Moskva, blant annet med omvisning i Kreml med kirker og palasser, kupler og tårn, og tur med den berømte Moskva-metroen. I tillegg blir det arrangert vodka-smaking med tilhørende snacks.

Vi kommer nærmere tilbake med eksakte datoer, men det ser ut som første eller andre uken i desember kan være et aktuelt tidspunkt.

Så da er det bare å sette av tiden i kalenderen og glede seg!

Med hilsen turkomiteen

De som ikke har epost adresse, vil få melding på SMS når det kommer ny informasjon fra turkomiteen.
De må så ta kontakt med turkomiteen eller en i styret for å få mer informasjon.