Referat fra årsmøte den 6.februar 2020

Referat fra årsmøte den 6.februar 2020

ÅRSMØTE FOR 2019 Telepensjonistenes forening Hamar. Avholdt i messa på Sælid torsdag 6. februar 2020 kl 1800.

20 medlemmer var tilstede denne kvelden.

Eivind Edvardsen åpnet møtet ved å ønske velkommen og ba om at vi minnet de tre som var gått bort i løpet av 2019 med ett minutts stillhet. Våre tanker gikk til Reidun Kverneng, Jon Flusund og Grete Seim.

Sakslista ble deretter gått gjennom uten videre kommentarer.

Alt var godt forberedt og presentert.

Valgkomiteen hadde gjort en strålende jobb og nytt styre er på plass.

Styremedlem Vera Furulund og leder Eivind Edvardsen gikk ut av styret og fikk overrakt en oppmerksomhet for vel utført jobb for foreninga.

Litt om-rokkering innad i styret ved at Dagrun Jørdre overlot kassereransvaret til Arnfinn Hongseth og hun selv ble nytt styremedlem.

Nye i styret ble Olav Nilsen som leder og Liv Håland som nestleder.

————————————————————————–

Aktuell informasjon ble gitt av Magnhild om turen til Årnes 2. april der vi sammen med Lillehammerforeningen drar på busstur til Seniorkabareten Saftig og begeistret på Nes Kulturhus.

Det er reservert 40 billetter og det viser seg å være mange som er påmeldt til nå så her oppfordres det til å være rask med påmelding dersom dette virker interessant.

Arrangementskomiteen ved Marit Kristiansen hadde sørget for at vi fikk servert varme karbonadesmørbrød og marsipankake til kaffen.

Loddsalg ble det også denne gang og styret hadde sørget for noen ekstra gromme flaskegevinster og i tillegg var det en mengde andre gevinster. Noen var svært heldige med loddene sine, mens andre dro hjem uten fangst, men penger i kassa ble det.

Det ble en hyggelig kveld med god tid til prat og samvær.

Telenor har solgt huset på Sælid så vi må finne et annet sted der vi kan avholde medlemsmøtene våre. Dette er ikke helt klargjort enda, men beskjed vil bli gitt.

Takk for en fin kveld!