Referat fra julearrangement 2021

Referat fra julearrangement 2021

Kjøkkenet AS på Hamar den 2. desember 2021

Referat fra Julearrangement 2021

Den 2. desember møttes 41 Telepensjonister på Kjøkkenet AS til forsmak på julens mat og et hyggelig samvær.

Det var dekket langbord for oss i hyggelige omgivelser med utsikt til torget med den fine julegrana og Basarene. Alt flott lyssatt.

Vår formann Olav Nilsen ønsket velkommen og samtidig et ønske om God Jul til alle. Håper at 2022 blir et mer normalt år og at medlemsmøter og arrangementer kan holdes uten Corona-hindringer.

Kveldens underholdere ved vår egen Halvard Olestad og musikere Arild Ellefseter og gitarist Rune Holme lovet for god stemning.

Trivelig at våre nye pensjonister deltar på arrangementer og vi «gamle» lover å ta vare på dere.
At den eldste er 97 år og «still going strong» er ekstra hyggelig og inspirerende for oss andre.

Som seg hør og bør ble det drikkebestilling ei stund før maten, og om det ble kombinasjonen «vin og øl det blir krøll» eller «øl og vin den er fin» og akevitt i tillegg som skapte ekstra muntert selskap er litt i det blå. Glade folk var det i alle fall uansett alkoholholdig eller ikke.

Maten ble servert som juletallerken: ribbe, medisterpølse, medisterkake, surkål, rødkål, lefse med smør til, rørt tyttebær og poteter.
Det var alternativ mat til de som ville ha det.
Dessert var riskrem og kaffe.

Vi sang «Pensjonistenes nasjonalsang» «Litt gammal» sammen med visesangeren Louis Jacoby  i høyttaleren. Denne sangen gir oss alle en assosiasjon om hvordan det er å bli «litt» gammal.

Etter maten underholdt Halvard og musikerne i to omganger.
Vår Halvard sier han har brukt 30 år på å finne summetona helt forgjeves, for nå vil ingen ha den. Uansett så kom det nok mye nyttig ut av disse årene også og muntre minner har festet seg og noen av disse har blitt gjengitt i bokform, for Halvard har gitt ut mange bøker etter den første, «Undring» som kom ut i 2004. Den nyeste heter «Siste»stikk» og er gitt ut nå nylig.
Geirr Lystrup har tonesatt dikt fra boka «Gjenskinn» og Halvard framførte flere av disse sangene for oss i tillegg til historier fra bøkene.
Superflinke musikere sammen med Halvard gjorde kvelden komplett for oss.

Takk til arrangementskomiteen for et vellykket arrangement!

Ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!