Referat fra julemøte 2017

Julemøtet ble holdt på Kikuthytta 06. desember 2017

Årets julemøte for Telepensjonistene i Telemark ble avholdt på Kikuthytta 6. desember 2017.

Fungerende leder Elsie ønsket 36 pensjonister velkommen til en hyggelig kveld – og spesielt velkommen til 3 av våre nye medlemmer i foreningen. Hun orienterte om menyen og introduserte kveldens underholder, Sigfred Steinhaug.

Mens betjeningen serverte drikke til maten gikk praten høyt. Det var skikkelig god stemning rundt bordet – og julesangen, «Det lyser i stille grender», medvirket til enda bedre stemning. Etter hvert ble det servert julemat. Både ribbe, pølse, medisterkake og tilbehør smakte fortreffelig – og alle kunne spise seg mette. I pausen mellom hovedrett og dessert leste Lisbeth vår tradisjonelle julehistorie om «Lille Lise». Desserten var kjempegod karamellpudding – og jammen var det «julemandel» i to av dessertporsjonene. De to heldige «vinnerne» fikk hver sin «premie».

Etter middagen kunne vi ta plass i Kikuthyttas peisestue, der Sigfred Steinhug underholdt oss med sang og spill. Både Vassendgutan, Prøysen, Ole Ivars og Bjørn Afzelius var med på et allsidig og godt repertoar. Etter en del underholdning var det tid for åresalg – med påfølgende heldige vinnere. Da trekningen var unnagjort ble det mer sang og spill av Sigfred Steinhaug.

Kvelden ble avsluttet med kaffe og kaker. Elsie takket for et hyggelig julemøte og ønsket alle God Jul – og vel hjem.

Sekr.