Referat fra medlemsmøte den 29.09.2022

Referat fra medlemsmøte den 29.09.2022

Medlemsmøte på Hamar Seniorsenter

Referat fra medlemsmøtet det 29.09.22

Vår leder Olav Nilsen åpnet møtet og ønsket oss velkommen og introduserte dages foredragsholder.

34 medlemmer møttes på Hamar Seniorsenter denne kvelden. Trivelig at vi ble såpass mange for forventningen til møtets tema var «Fremtidsfullmakt». Gjennom fagforeningen Negotia (flere av oss er eller har vært medlem her) hadde vi vært så heldige å få tak i advokat Vegard Haugen fra advokatfirmaet Legal 24.

Temaet engasjerte oss, foredraget varte i ca 1 time og etterpå var det åpen dialog som ble benyttet flittig. Virker som om mange av oss kommer til å lage en Fremtidsfullmakt slik at vi sikrer oss etter egne ønsker dersom vi selv blir rammet av en så dårlig helse at vi ikke lenger klarer å ha full egenomsorg. En slik fullmakt må skrives mens man er frisk og trer i kraft den dagen det gjennom legeerklæring blir stadfestet kognitiv svikt eller annen sykdom der man ikke lenger klarer å ta vare på egne interesser. Viktig å vite at en Fremtidsfullmakt som er tredd i kraft også kan avsluttes dersom man etter en alvorlig sykdom blir frisk igjen.
Fremtidsfullmakten avsluttes automatisk ved død.

Hele foredraget er lagt ved og kan dermed leses i sin helhet.

Så ble det kaffetid. Her hadde arrangementsdamene hatt en stor jobb med smøring av rundstykker og kaffekoking, tusen takk, det smakte herlig.
Praten gikk livlig rundt omkring på bordene, for vi har stort behov for å utveksle historier og minner fra vår lange arbeidstid, men synes også at pensjonisttida/samtida gir oss mye å snakke om. Dagens tema fikk også stor oppmerksomhet.

Vårt eldste medlem, Odd Høistad, fylte 98 år den 27. september og ble gjort stas på med lykkeønskninger, blomster, kake og bursdagssang. En blid og trivelig kar som vi alle setter stor pris på.

Loddsalg ble det også og gode inntekter til foreninga vår. Ekstra denne gangen var flere vinflasker i tillegg til mye annet som ble satt pris på for heldige vinnere.

Tusen takk for hyggelig møte og vi møtes igjen ved neste anledning.