Referat fra medlemsmøte 5.10.17.

Referat fra medlemsmøte 5.10.17.

 

Referat fra medlemsmøte i Telepensjonistene 5. Oktober 2017.

Leder Helge Haram ønsket alle de 37 frammøtte medlemmene velkommen, og siden sekretæren ikke var tilstede, ble det han som leste referatet fra forrige møte. Referatet ble godkjent med akklamasjon. Aud Sørvaag tok notater fra dagens møte. Solveig Løwensprung fortalte om turen med Hurtigruta inn Hjørundfjorden til Urke. Det ble en flott tur i fint og varmt vær, og vi var 19 stk.
Også denne gang gang var innslaget fra egne rekker.
Ola Måløy starta med å takke for den fine turen vi hadde, og fortalte at han hadde sin første arbeidsdag i Televerket inne i den fjorden, nærmere bestemt på Viddal, 6 mai 1954. Han var med på linjebygging, og fortalte litt om det. Men han hadde mer å by på, han ville fremføre dikt og sanger med tema KJÆRLIGHET. Først sang han «Gangdøra heime» av Marie Louise Widnes Johansen, så fulgte dikt av Ivar Aasen, Jacob Sande, Olav Aukrust, Bjørnstjerne Bjørnson, Arne Garborg, og tilslutt sanger av Edvard Person; «Jag har bodd ved en landsveg,» og Evert Taube; «Fritjof og Carmensita», og tilslutt «Så skimrande var aldri havet.»
Helge Haram takka og berømmet han for flott fremføring av dikt og sang, og overrakte en påskjønnelse. Dette var kjekt og gav absolutt mersmak, så han oppfordret andre som hadde noe de kunne tenke seg fremføre om å melde seg for senere møter.
Så var det kaffe, smørbrød og kaker. Tombolaen innbrakte kr. 4000.
Helge Haram minte om at det er lagt ut referat fra Hurtigruteturen på nettsiden vår, og hadde en liten markedsundersøkelse om Julebordet. Det var stor enighet om å gjenta suksessen fra ifjor om å være på Sanitets-senteret. Julebordet blir 7. Desember. Neste møte blir 2. November.
Vi avluttet som vanlig med en sang, og leder takket for nå, og ønsket vel hjem!

Referent Aud Sørvaag