Referat fra medlemsmøtet den 27.04.2023

Referat fra medlemsmøtet den 27.04.2023

Medlemsmøte/Pubkveld på Ye Olde Bridge Hamar 27. april 2023

Det var 19 glade medlemmer som benket seg rundt det solide langbordet til pub denne kvelden.

Sokkeletasjen i en privat bolig er innredet som en skikkelig engelsk brun pub og med et mangfold av detaljer, saker og ting rundt omkring.
Veldig rustikk atmosfære.

Øl, vin og brus var anskaffet av vår flinke arrangementskomité (Marit) og vår egen Magnhild sørget for at salget gikk strålene. Hun passet helt ypperlig bak bardisken. Alle fikk noe å leske seg på.

Pub-vertinne Gunn Magdalena fortalte om bakgrunnen og opprinnelsen for puben som har åpent hus med jevne mellomrom. Ellers er det sluttede selskap som leier lokalene, slik som vi Telepensjonister denne kvelden.

Vår leder Dagfinn Ødegård informerte fra sin deltakelse på Telepensjonistenes Landsforbund sitt Landsmøte.
Utenom vanlige landsmøte-saker ble det informasjon fra Jan Davidsen i Pensjonistforbundet som fortalte at vi nå er over i million alderspensjonister i Norge, så her er det mye å ta tak i. Fra Telenor kom Elisabeth Stene som er HR direktør i Telenor Norge. Hun informerte om hvordan Telenor fungerer i dag.

Så kom pizza på bordet og det smakte veldig godt.

Munter stemning, historier, vitser, mye skravling, Quiz for å skjerpe hjernen litt, loddsalg som faktisk ble utsolgt (det hjelper med litt innabords), latter og sang. Til ære for de som hadde stått for all planlegging, innkjøp og jobb for at vi skulle få det så trivelig takket Dagfinn arrangementskomiteen for sin utmerkede jobb.
En passende strofe fra Geirr Lystrup sin sang «Grendahusvalsen» ble framført litt omskrevet for Marit og Magnhild.
«Han vil sei litt om mat og bite, og til dei som har bakt og slite
Vil han gje eit takk for maten med ein kraftig applaus

Og ho Gunnhild og Mari hass Jo
Dei er glad dei iallfall er to
Som kan dele på bifallets brus
Før dei gjeng og vaskar krus»

En riktig trivelig kveld ble det, og noen fikk også med seg ei vinflaske eller annet av restlageret hjem som vinnere av lotteriet.