Referat fra julemøtet/medlemsmøtet mandag 26. november 2018 kl. 1700 på Quality Hotel Alexandra

Referat fra julemøtet/medlemsmøtet mandag 26. november 2018 kl. 1700 på Quality Hotel Alexandra

Kåre kunne ønske 32 deltagere velkommen, blant dem også et mulig fremtidig medlem, Tomm Stenseth. Koselige, pyntede bord ventet oss. Vi sang "Glade jul" som åpningssang, til nydelig akkompagnement av Per med sin gitar.

Han og Liv Karin er jo de to som utgjør gruppa «Blå Sko», og som skulle underholde oss i kveld, hvilket de absolutt gjorde! Vi fikk høre Liv’s egen sang «Hilsen fra Molde», tonesatt av Per, og deretter en herlig blanding av diverse kjente sanger. Høydepunktet kom nok da de dro til med «Guitar boogie», da var vi en stakket stund en god stund tilbake i tid!! Liv trakterte også sin gitar, så til noen melodier spilte de begge, og begge sang. Ikke til å undres over at «Blå Sko» er populære.

Vi hadde nå rukket å bli sultne, og maten stod ferdig i korridoren; svineribbe, pinnekjøtt, lutefisk, alt med riktig tilbehør. I tillegg et langt, fullt bord dekket med alle slags delikatesser + kaffe, og alt smakte som det skulle.

Under en av asjettene våre lå et lodd til hver, og 7 heldige av oss vant en nydelig hvit azalea. Og det ble enda litt mer sang og musikk; Trygve Herigstad gledet oss også med et musikalsk innslag!

Kåre minnet om årsmøtet som blir det neste, og det blir denne gang på en torsdag, 17. januar!

Han takket oss alle for laget, ønsket alle en riktig god jul, og så sang vi til slutt «Deilig er jorden». Klokka nærmet seg 19.30 da de fleste av oss tok fatt på hjemveien.

Referent: Ildri Huseby