Referat medlemsmøte 11.10.2016

Referat medlemsmøte 11.10.2016

Referat fra medlemsmøte i Telepensjonistene i Tønsberg
Telepensjonistene i Tønsberg hadde medlemsmøte 11. oktober 2016 på Midtløkken. 30 medlemmer deltok.
Leder Inger Heldal Anderson ønsket velkommen, og refererte takkekort fra jubilanter. Telesangen ble ikke glemt, og som vanlig sang vi av full hals.
Leder hadde mottatt info fra Forbundet, der de informerte om Velferdsteknologi, som skal gi oss bedre muligheter til å meste eget liv i alderdommen.

Bruk av velferdsteknologi skal skape trygg¬het og føre til at du kan bo lenger hjemme og gi deg mulighet for økt sosial deltagelse.
Eksempler på teknologi som kan avhjelpe dette er tradisjonelle trygghetsalarmer, dørsensorer og andre bevegelsessensorer, lokaliseringsteknologi (GPS), fallsensorer, komfyrvakt, varsling for tyveri og brann, dørkamera, elektroniske dørlåser, videokommunikasjon.
Så var det tid for underholdning, som denne gang var sang og spill fra «Ukkelellene» som er en gruppe på 8 damer (i dag 7 damer) fra Vestfold Ukuleleklubb. De sang og underholdt med gamle svisker som alle kjente igjen, fra Hawaii til Hovedøen. Kjempemorsom underholdning, som avsluttet med at de tok opp vår kasserer Jan-Erik Eilertsen, som også er fra Vestfold Ukuleleklubb, satte han på en stol og spilte og sang «Sussebass»! Dette fikk sussebassen til å bli ganske heit om øra! En stor takk til Ukkelellene for flott underholdning.
Til slutt som seg hør og bør ble det både mat/kaffe og kaker, utlodning var heller ikke glemt, og det virket igjen som de fremmøtte koste seg.
Men alt har en ende, også denne kvelden! Inger takket for oppmøte og minnet om julemøte på Karlsvika den 13. desember.
Tønsberg, 12. oktober 2016
————————————–
Wenche Aannestad (sekr)

ton-medlemsmote-1-11-10-16 ton-medlemsmote-2-11-10-16