Sommermøte på Karlsvika 2018

Karlsvika gård 5. juni

Referat fra sommermøte i Telepensjonistene Tønsberg på Karlsvika Gård den 5. juni 2018

40 sommerstemte medlemmer møtte opp på flotte Karlsvika Gård i strålende sommervær. Finnes vel ikke noe bedre sted å få servert litt musserende i glasset enn ute i «parken» med flott utsikt til stranden og Oslofjorden.

Leder Inger Heldal Andersson ønsket velkommen til de fremmøtte, og spesielt velkommen til Anne Lise Toverud som deltar for første gang, samt langveisfarende fra Stockholm.

Telepensjonistene er glad i å synge, og vi åpnet med den «den tradisjonelle» telesangen

Middagen besto av indrefilet av lam med grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Desserten var Creme Brulee med bringebærsorbe. Begge retter var som vanlig en nytelse både i utseende og smak. Praten går alltid lystig rundt bordet med gamle og nye historier. Takk for maten var det som vanlig, Willy Eide som fremførte! Takk til deg Willy som alltid stiller opp.

Underholdningen besto av sang og spill fra «Mor og Datter» i regi Marit og Kathrine Samland. De sang gamle og kjente viser med god innlevelse og skuespill. Flott levert, og det virket som medlemmene satte stor pris på dette ved stående applaus!

Kaffe og kaker ble fortært til slutt, og hjertelig takk til de som hadde bakt for oss!

Tiden går så alt for fort i godt selskap, vi er så heldige at Frivillighetssentralen står for transport til og fra toget, så plutselig var klokken der atter en gang, og bussen sto klar til avhenting. En stor takk til Frivillighetssentralen som alltid stiller opp!

Inger takket for samværet og ønsket alle vel hjem og god sommer!

Tønsberg, 6. juni 2018

Wenche Aannestad (sekr)