Sveinung Bendiksen, fra Li til Middelhavet og retur

Sveinung Bendiksen fortalte om tur med egen båt fra Li til Middelhavet og retur gjennom elver og kanal i Europa på pensjonistmøte 29 februar 2016

 

Sveinung Bendiksen 2

Egentlig skulle han fortalt om Ajax. Grunnet misforståelser hadde Sveinung forberedt seg på turen de hadde med egen båt til Middelhavet. Vi ble derfor enig om at han skulle komme tilbake ved en senere anledning å fortelle om Ajax.

Sveinung Bendiksen fortalte fra de begynte å sysle med tanken om en tur til Middelhavet til realisering av turen på egen båt med navnet KOS fra Li, langs norskekysten til Sverige, over Østersjøen til Tyskland og gjennom elver og kanaler til Middelhavet. Herfra gikk turen til Barcelona og så via kanaler og elver gjennom Europeiske land til Østersjøen. Videre langs svenskekysten og norskekysten tilbake til Li. Turen varte ca. 1 1/2 år.

Han viste bilder fra forskjellige deler av turen og fortalte om opplevelser de hadde under reisen. Det  ble mange morsomme historier og møter med lokalbefolkningen på forskjellige steder under turen.

Vi ser frem til hans neste oppmøte hvor han skal fortelle om Ajax.