Tele-historie Harstad

Slutt for Telenor Kundeservice i Harstad 31.12.17

 

Dette bygget rommer mye tele-historie. Utviklingen har gått, og den fortsetter. Vi er mange som har vært med på en fantastisk reise.
Bygget har rommet: Rikstelefon, automat, transmisjon, Harstad radio, abonnementskontor, skranke, kassererkontor/økonomi, fellestjeneste, personalkontor, datakontor, feilmelding, DKS/DDKS (LOD/DLOD), og vi har til og med hatt egen kulturgruppe.
Utallige omorganiseringer har vi vært gjennom. På midten av 90-tallet ble alt som inkluderer abonnement/kunder i Telenor på telefoni og internett organisert i Telenor Kundeservice. Etter hvert ble også Telenor’s mobilkunder organisert her.
Vi var en stor arbeidsplass i Harstad, men etter hvert som utviklingen fortsetter er, det færre kunder som ringer til Telenor Kundeservice, kundene betjener seg selv på nett. Og fra 31.12.17 var det slutt for Telenor Kundeservice i Harstad. En stor arbeidsplass forsvant.
D.v.s : 4 seniorer (over 60 år) jobber fortsatt her med 2.lj.oppgaver for Telenor Kundeservice, og tilhører organisatorisk Skien (3) og Fornebu (1).
Bygget eies i dag av Arctic Eiendom Harstad AS.