Telepensjonistene i Drammen møtes til julelunsj onsdag 5. desember.

Telepensjonistene i Drammen møtes til julelunsj onsdag 5. desember.

35 telepensjonister sammen med Lise med mannekenger, Rundtomnissen og Nisse-Oskar satte preg på årets julelunsj. Det var både flotte kreasjoner og kjære og kjente viser.

Leder Henning Torsby ønsket alle hjertelig velkommen til årets siste møte. Dagens program er noe spesielt til julelunsj å være. Lise skal vise høstens moter og Tore og Åge skal gi oss et lite glimt inn i Rundtomnissens univers. Vi setter pris på at de alle tre er med på å gi oss en fin opplevelse i denne førjulstiden som for tiden er noe mørk, da snøen lar vente på seg.

Lise er flink til å ta ut kreasjoner som passer den enkelte og samtidig gir et godt helhetsinntrykk. Mannekengene Eli, Bjørg, Unni, Rolf og Henning synes det er stas å være med å vise frem så mange fine kostymer. Det blir som vanlig tre sceneskifter og vi avslutter med flotte ytterklær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå kommer maten på bordet og vi forsyner oss med ribbe, pølser, medister, surkål, rødkål, tyttebær og saus. Praten stilner litt mens vi koser oss med mat og drikke. Riskrem og kaffe avslutter måltidet.

 

 

 

 

 

Før vi vet ordet av det, banker det på døren. Hvem banker på? Jo nå kommer Rundtomnissen og Nisse-Oskar. Det blir gjenhør med julesanger og egenkomponerte sanger. Rundtomnissen har ofte et budskap som f.eks. Kjør forsiktig, bruk refleks i mørket, bruk redningsvest i båt og stå aldri i båten. Selv om det er juletid kan det være gode råd å ha med seg.

 

 

 

 

 

Rundtomnissen og Nisse-Oskar har også noen små medhjelpere med seg. Nissemusa Torvald, støvelen til skomakeren på Tangen og en liten løvekamerat er alle med på å sette sitt preg på visene.

 

 

Rundtomnissen og Nisse-Oskar fikk velfortjent applaus.

 

 

Telepensjonistene har 4 jubilanter i år, Ingeborg Skevik, 90 år, Edith (Diddi) Eidsvig, 90 år, Bjørg Fjeld-Olsen, 80 år og Hilde Thommesen, 80 år. Ingeborg, Bjørg og Hilde var til stede og fikk overrakt en blomsterhilsen. Edith vil få den levert senere i dag. Vi gratulerer så hjertelig med dagen.

Leder gikk igjennom neste års medlemsmøteprogram.

30. januar – Årsmøte og Rune Jahnsen underholder

27. februar – Tone Bye / Pensjonistforbundet og Hege Baastad Andersen / Drammen kommune. Tema Velferdsteknologi

27. mars – Motevisning ved Lise

24. april – Tore og Åge

5. juni – Sommertur til Stavern

25. september – Motevisning ved Lise

30. oktober – Svein og Hans

4. desember – Julelunsj med ÅSMO duo

Som vanlig avsluttes møte med loddtrekning med mange forøyde vinnere .

Leder takket for møtet og komiteen for vel utført arbeidet. Han minnet om neste møte onsdag 30. januar 2018 kl. 1200 som er årsmøte.

Telepensjonistene i Drammen ønsker alle

En Riktig God Jul og Ett Godt Nytt År