Vervekampanjen ruller videre

Alle oppfordres til å være med og rekruttere nye medlemmer

Vervekampanjen er i gang, og vi begynner allerede å se resultater

Den beste måten å verve på er å snakke med tidligere kollegaer fra Telenor og selskaper som er skilt ut fra Telenor. Som hjelp i vervingen har vi laget en vervebrosjyre i to formater, en papirbrosjyre i A5-format og en digital versjon i A4-format.

Papirbrosjyren er ment for å legges ut der potensielle medlemmer vanker, for eksempel på treningssentre, kontorer og «strategiske» steder. Brosjyren er sendt til alle lokalforeningene, og vi har flere på lager for å supplere ved behov.

Den digitale versjonen kan brukes av alle medlemmene og sendes f.eks. med e-post til tidligere kollegaer som ikke allerede er medlemmer.  Du kan se brosjyren ved å klikke her.

Vi minner om vervepremiene som er satt opp:

  • Alle som verver minst 3 medlemmer i løpet av kampanjeperioden får et gavekort på 300 kr.
  • Hovedpremien er en Ipad som går til den som verver flest medlemmer i løpet av verveperioden. Er det flere som står med samme antall, blir det foretatt en trekning. Vinner av hovedpremien blir kunngjort på lederkonferansen 26. – 27. april 2022. Kampanjen avsluttes derfor 25. april 2022, dvs. dagen før lederkonferanse (ikke 5. mai som opprinnelig annonsert).