Telepensjonistenes landsforbund har inngått en fordelaktig avtale med treningskjeden ACTIC. I tillegg til fri innmelding får våre medlemmer får kr 100,- i rabatt pr måned på ordinær pris.
Det er inngått avtale for trening mellom Telepensjonistenes landsforening og Actic Norge AS. Tilbudet gjelder for alle de 23 treningssentrene som er lokalisert i Bergen, Fredrikstad, Hamar, Harstad, Haugesund, Kongsberg, Kristiansand, Lillehammer, Kristiansund, Karmøy, Os, Oslo (3 sentere), Porsgrunn, Skien, Åstveit, Tromsø, Sandvika og Trondheim, Hønefoss, Alta og Tromsø St. Elisabeth.


Trening i Actic er basert på man skal trene sikkert, med et godt resultat – samtidig som man sparer tid! Effektiv muskeltrening betyr ikke at du må trene flere timer hver dag. Tvert imot er en halvtime en til to ganger i uken å anbefale, da vi i dag vet hvor viktig hvilen mellom treningsøktene er. Trening med høy intensitet, men på en rolig og kontrollert måte, gir den beste effekten og et varig resultat.

De vel utprøvde maskinene, individuelt tilpasset treningsprogram og velutdannede instruktører styrker muskler, brusk, ledd og skjellet, og forebygger slitasjeskader.

Dette kombinert med muligheten til svømming ved de svømmehallene vi ligger i tilknytning gir en unik sammensetning av treningsmuligheter for våre medlemmer.

Avtalen innebefatter trening til rabattert pris, hvor medlemmet dekker hele beløpet selv.

Treningskonseptet
Actic skiller på to treningskonsepter. Dette er den tradisjonelle Actic Gym & Bad som er treningssentre som ligger i tilknytning til svømmehaller og deres nye konsept med frittstående og større treningssenter Actic. Sistnevnte (i Storgata i Oslo) er et større treningssenter på hele 1700 kvm og har alle fasiliteter samt at det her er et langt rikere tilbud når det kommer til bl.a. gruppetreningstimer (se www.actic.no for timeplaner mm.).

Priser
Pris pr måned varierer mellom de enkelte treningssentrene. Ordinær pris pr måned ligger stort sett mellom kr 399,- og 499,- pr måned ved 12 månederes avtale. Våre medlemmer får en rabatt på kr. 100,- av ordinær pris (ved avtalegiro) med en bindingstid på 12 måneder. Hver enkelt medlem må undertegne personlige medlemskontrakter, for medlemsbetingelser og avtalegiro på overstående beløp.

Avtalen gjelder kun for nye innmeldinger i Actic.

Medlemsavgiften inkluderer bl.a

  • Fri innmelding
  • Fri tilgang til senteret innenfor åpningstidene
  • Fri tilgang til svømmehallen innenfor gjeldene åpningstider
  • Fri tilgang til gruppetreningstimer, spinning, pilates, zumba med mer
  • Fri bruk av treningsinstruktører til oppsett av treningsprogram og oppfølging av disse.