Bli med på dugnad for å verve flere medlemmer

Bli med på dugnad for å verve flere medlemmer

Publisert av Einar Nymoen den 19.06.24.

Rekruttering av nye medlemmer er viktig for å opprettholde Telepensjonistene som en sterk organisasjon. Aller helst ønsker vi å øke medlemstallet, og aktiv verving er viktig for å få dette til.

Landstyret har startet en ny vervekampanje fra 1. mai 2024. Kampanjen avsluttes 1. april 2025.

Alle som verver minst tre medlemmer i løpet av kampanjeperioden får et gavekort på 300 kroner. Kortet kan brukes i forskjellige butikker over hele landet. Det er kun et kort til hver verver, selv om man verver fler enn tre. De som verver flere kan til gjengjeld kjempe om hovedpremien, som er en Ipad. Denne går til den som verver flest medlemmer i løpet av verveperioden.

Innmeldingsskjema finnes på hjemmesiden under menypunktet Bli medlem. Du kan også gå til innmeldingsskjemaet ved å klikke her.

Husk å registrere deg som verver i innmeldingskjemaet for å motta en vervepremie! De som er oppgitt som ververe i innmeldingsskjemaene etter 1. mai 2024 er registrert i medlemsregisteret.

Det er laget en elektronisk vervebrosjyre som kan lastes ned og skrives ut, eller du kan sende den til den du ønsker å verve via epost. Klikk her for å laste ned vervebrosjyren.