Lederhjørnet mars 2017

Gerd
Gerd

Tusen takk for den store opplevelsen jeg fikk på årsmøtet 2017.

Det er en stor ære å bli utnevnt som æresmedlem, og tusen takk for tilliten.

Nå er mars kommet, og det er den første vårmåneden. Vi har strålende vær, sol og nysnø. Det er rene påskeværet, selv om det er om lag 1,5 måneder til høytiden. Vi har planlagt marsmøte den 23/3, og her får vi besøk av direktør for Nordlandsmuseet, Morten Steffensen. Han vil fortelle om det nye jektemuseet som skal settes opp i Bodøsjøen. Spennende for oss som liker historie og som setter pris på det arbeidet som foreningen «Anna Karolines venner» har lagt ned for bevaring av jekta.

Nå er lista ferdig for reise til Verona/Gardasjøen, og vi er 42 stk som begir seg i veg. Det skal bli en spennende tur. De som har vært der, er begeistret. Håper at Aller Travel får til konsert/operaforestilling mens vi er der. De starter ikke med opera i Verona  før til St. Hans, men reiseoperatøren skulle undersøke videre.

Vi har hittil fått inn 2 forslag for høsttur. Herøy/Dønna og Senja. Jeg har undersøkt litt med Polartur, og Vigdis sier at vi må regne med 2 overnattinger uansett hva vi velger av reisemål.

Ha en fin mars, i april har vi ikke møte – da er det påske. Nils og jeg drar til Gran Canaria, så vi sees først på maimøtet den 18. mai.

Ha det fint, alle sammen.

Hilsen Gerd