Med Telepensjonistene til Den norske Opera & Ballett for å se/høre oppsetningen ”Carmen”

Med Telepensjonistene til Den norske Opera & Ballett for å se/høre oppsetningen ”Carmen”

Med Telepensjonistene til Den norske Opera & Ballett for å se/høre oppsetningen ”Carmen” Søndag 4. oktober

I Calixto Bieitos versjon av Georges Bizets opera Carmen gikk for fulle hus våren 2015. Nå får enda flere mulighet til å oppleve denne iscenesettelsen, som VG mente var «strålende», som Dagbladet kalte «en åpenbaring», og som Morgenbladets beskrev som «et filmatisk inspirert samtidsdrama som overtrumfer enhver tradisjonell, romantisk versjon».

Carmen tar innersvingen på alle. Denne dama vil ikke forføres, hun vil selv forføre. «En mann snakker, en annen er taus. Jeg foretrekker den tause», synger hun som krever å være kvinne på den måten hun selv vil. For Carmen er det friheten som gjelder – friheten til å elske: hva, hvem og når hun vil.

Avreise fra Sarpsborg for kjøring til Oslo og Ekebergrestauranten. Her inntas en en 2-retters middag før vi tar turen ned til Den norske Opera & Ballett hvor vi skal overvære forestillingen ”Carmen”

Katarina Bradic er tilbake i rollen som Carmen. Aftenpostens anmelder beskrev hennes innsats slik: «Ikke bare er hun mørk og langlemmet elegant, og erotisk nokså hemningsløs på scenen, hun synger med en så kraftfull sensuell smidighet at personligheten Carmen blir sjeldent rik.»

Etter store musikalske opplevelser går turen tilbake til Sarpsborg.

Pris pr.medlem 40 – 50 deltagere: kr 950, – ikke medlem 1450

 

Påmelding til:

Sarpsborg: Gunnar Øverland    tlf  69168748/90020698

Fredrikstad:  Erik Raymond  Pettersen   47415476

Moss:  Erik Lauritsen     69920122

Innen:  15 september 2015.  (15.09.15)

Påmeldingen er bindende.

 

Buss fra Sandbakken:  kl. 14.00
Sarpsborg:      kl. 14.15
Fredrikstad:    kl. 14.35
Nesparken:      kl. 15.05

Prisen inkluderer:

  • Busstransport
  • 2-retters middag på Ekebergrestauranten
  • forestillingen ”Carmen» på Den norske Opera & Ballett

Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen med utsikt ned mot Bjørvika i Oslo, oppført for Oslo kommune 1927–1929. Bygningen ble tegnet av arkitekt Lars Backer og er et av de fineste eksempler på klassisk funksjonalisme i Norge.

Den opprinnelige restauranten ble oppført allerede i 1916, av Tiedemanns Tobakksfabrikk. To år etter konkurransen, i 1929, sto et av Europas fremste funkisbyggverk ferdig, til glede for hele Oslos befolkning. I dag er bygget fredet, og oppussingen av bygningen er basert på tanken om å ta vare på det klassiske, men modernisere for en ny tid.

UtsiktoverOslo