Omvisning Astrup Fearnly museet 24. april

Onsdag 24. april kl 1145 møtes vi i Astrup Fearnley Museet. Oppmøtested er resepsjonen ved glassfoajeen/Vingen.
Astrup Fearnley Museet er et privat museum og har siden åpningen i 1993 etablert seg som en ledende institusjon for visning og formidling av norsk og internasjonal samtidskunst. I 2012 flyttet museet fra Dronningensgate 4 i Kvadraturen i Oslo til Tjuvholmen. Museet viser skiftende utstillinger med ledende internasjonal og norsk samtidskunst og huser Astrup Fearnley Samlingen.
Fundamentet for Astrup Fearnley Museet er samlingen, som er en av Norges mest omfattende private samlinger av internasjonal samtidskunst. Astrup Fearnley Samlingen dateres fra 1960-tallet og har siden da konsentrert seg om individuelle verk og kunstnere fremfor retninger eller historiske perioder.
Vi inviterer til omvisning i den permanente utstillingen fra Astrup Fearnley samlingen samt verk av Frank Benson. Omvisningen tar 50 minutter.

Etter omvisningen spiser vi lunsj i restauranten Sorgenfri (Bryggetorget). Det krever at vi reserverer bord, og dere må derfor varsle ved påmeldingen om dere ønsker å spise lunsj. Vi må selv betale det vi ønsker å spise og drikke.
Prisen for omvisningen er kr 230,-. Påmelding skjer med betaling til konto: 1450 05 03875 Frist for påmelding er 12. april.