50 – årsjubileum Royal Garden

Referat

77 glade pensjonister møtte till jubileumsfeiring på Royal Garden. De ble møtt med velkomstdrink og fant plasser ved bordet.

Landsstyret var representert ved Einar Nymoen.

Leif Roger ønsket velkommen. Han overbrakte hilsninger fra gjester som var forhindret fra å komme og fra Marie som gjerne skulle vært der, men Covid er fortsatt blandt oss.

Leif Roger informerte om det praktiske rundt arrangementet og ønsket deretter velkommen til bords.

Det var et rikholdig koldtbord med kalde og varme retter, salater og masse dessert. I tillegg var det en enorm jubileumskake. Det ble servert valgfri drikke til maten. Kaffe og avec til den gode jubileumskaka.

Etter måltidet var det tid for taler.

– Leif Roger viste det nye jubileumsskrivet som Inger Qvam har oppdatert. Marie har også deltatt i oppdateringen. Jubileumsberetning vil bli lagt ut på hjemmesiden telepensjonistene.no/trondheim

Deretter var følgende talere:

– Eli Skaar var med å innstifte pensjonistforeninga. Det var et samarbeid med ledelsen i Televerket. Hun fortalte om initiativet og  intensjonen med pensjonistforeninga.

– Elbjørg Dahling  var også med fra starten i 1971.  Hun fortalte fra de første møtene og om utviklinga i foreninga.

               

Elbjørg Dahling                                                     Eli Skaar

– Einar Nymoen overbragte hilsninger fra Landsstyret. Han hadde med et sammendrag med referat fra turer og aktiviteter i de første årene. Sammendraget var hentet i sentralarkivet (Første side legges ved referatet). Deretter snakket han litt om Landsstyrets oppgaver. I år har det vært særlig fokus på underregulerte pensjoner. Det har også vært en vervekampanje med premiering hvor vinner blir offentliggjort på Lederkonferansen i april.

               

Einar Nymoen                                               Inger Qvam hilste også til foreningen

«Vargas light» var engasjert for å spille. Vi startet med å dele ut den nye jubileumssangen som var diktet av Fridjof Egil Holthe. Vargas spilte og forsamlingen sang. Deretter underholdt Vargas med gode historier og god musikk. Danset ble det også.

Vargas light

Praten gikk lystig under hele arrangementet.

         

Vi koste oss                                                                         og dans ble det

Leif Roger ønsket alle vel hjem.

Vi hadde lokalet til kl 1600 og de aller fleste var der til siste slutt.

Trondheim 24.3.2022/Tone