Aktivitetsdag 2018

Besøk hos Adressa samt gåtur til Røft Rotisseri

AKTIVITETSDAG 2018.

FN,s internasjonale aktivitetsdag er 10. mai, men på grunn av mange helligdager, valgte Telepensjonistene i Trondheim å markere dagen 14. mai.

Styret hadde bestilt omvisning på Adresseavisen, som har flyttet inn i nytt bygg i byen, med hele sin stab. Trykkingen av avisen foregår fremdeles i bygget på Heimdal.

Det var 40 telepensjonister som møtte opp og vi fikk en fin og interessant redegjørelse om Adressas historie fra 1767, da avisa ble grunnlagt, og fram til i dag.

Vi fikk bl.a. se en film som ble laget til avisas 200-årsdag, vi ble orientert om utviklingen som omhandlet både arbeidsoppgaver, nedbemanning og økonomi, og til slutt en kort omvisning i bygget. Vi var også så heldige å treffe på Adressas profilerte journalist (Politisk redaktør) Tone Sofie Aglen, som tok en kort prat med noen av oss.

Etter dette besøket gikk vi til sentralbanestasjonen, hvor det var bestilt bord til alle på «Jernbanerestauranten» som i dag er ombygd og heter Røft Rotisseri, og der fikk vi servert kaffe og vafler.

Været var strålende denne dagen, temperaturen var på over 20 grader og alle sammen koste seg og nøt både været og det sosiale samværet.

Trondheim, 15.05.2018 Kari