Medlemsmøte januar

Medlemsmøte januar

Medlemsmøte og deretter årsmøte

Til venstre ser vi Kirsten, som overrekker blomster til Britt Vestavik etter en flott markedsføring og foredrag om årets operaforestilling i Kristiansund.
Til høyre ser vi fra venstre Ingeborg, som fyller 75 år 23.januar og fikk overrekt gavekort fra kasserer Arne Gaarder. Til høyre Jorunn Andresen, som fikk blomster.
Hun gikk ut av styret etter flere år som varamedlem.

Medlemsmøte 22.1.2019 kl 1300, Saniteten

22 fremmøtte medlemmer.

Kirsten ønsket velkommen.

 

Hun ønsket så dagens foredragsholder Britt Westavik, fra operaen, velkommen. Westavik orienterte om årets forestillinger. Mange flotte forestillinger også i år, hovedoppsetninger er «Spelemann på taket» og «Turandot».

Ellers er det også i år opera på kafé, Kranaskjæret, Brasseriet, Storkaia brygge, Sjøstjerna, Kirkelandet kirke, Sundbåten m.fl.

 

Kirsten takket for kjempefin informasjon om operafestukene 2020 og overrakte blomster. Hun orienterte deretter om at hun fortsatt har flere, reserverte billetter igjen til operaen «Spelemann på taket» 12.februar.

 

Kirsten orienterte om noe av det vi har planlagt av aktiviteter utover våren, bl.a. muligens et medlemsmøte sammen med telepensjonistene i Ålesund.

 

Etter medlemsmøtet gikk vi over på årsmøtet. Deretter ble det som vanlig kaffe, smørbrød og kaker. Så loddsalg og –trekning.

 

Neste medlemsmøte er planlagt 19. februar til samme tid og sted.

 

Kristiansund, 22.1.2020
Åse
-sekretær-