Bli med på tur til Montenegro 09 – 16 juni 2020

Becicii Montenegro

-en Adriaterhavsperle på BudvanskaRiviera

Becicier en tidligere fiskerlandsby i Montenegro, og ligger ca. 2 km. øst for byen Budvaved Adriaterhavet. Her er det storslått natur, nasjonalparker og staselige fjell. Hotellet har privat strandområde med gratis solsenger og parasoller, flere svømmebasseng, eget badeland og egen SPA-ogvelværeavdeling. I tillegg til late dager på en av landets lengste strender blir det spennende utflukter der vi lærer mer om dette litt nye og uoppdagede ferielandet som har mange av de samme gode kvalitetene som nabolandet Kroatia.

Tirsdag 09. juniTrondheim –Oslo –Dubrovnik –Becici

Oppmøte på Trondheim Lufthavn Værnes kl.05.30 for flyreise via Oslo til Dubrovnik. Vi flyr med Norwegian DY745 med avgang kl.07.30. Vi har mellomlanding og flybytte i Oslo, og ankommer Dubrovnik, Kroatia kl. 12.45. Her venter buss som kjører oss videre over grensen til Montenegro og byen Becici. Vi sjekker inn på flotte Hotel Mediteran4* som ligger kun 100 meter fra stranden. Hotellet har stort utendørs svømmebasseng, og det er balkong på alle rom. Vår reiseleder tar oss med på en liten «bli-kjent-tur» til fots, og om kvelden blir det felles middag på hotellet.

Onsdag 10. juni «Dagen er din»

Frokost og middag på hotellet. Denne dagen tar vi livet helt med ro. Vi kan rusle ned på den private stranden eller slapper av på hotellet. Eller kanskje gå en tur over til Gamlebyen i Budva, som ligger vis-a-vis.

Torsdag 11. juni Frivillig utflukt til Dubrovnik

Frokost og middag på hotellet. Denne dagen kan man velge om man vil ta det med ro i Becicieller bli med på utflukt til Dubrovnik. Denne utflukten er ikke inkludert, og krever påmelding (se beskrivelse lenger bak).

Fredag 12. juniHeldagsutflukt i Montenegro

Frokost på hotellet. Vi besøker blant annet gamlebyen i Kotor, en by som er kjent for sine rike maritime tradisjoner. Etter et opphold i Kotor kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde strålende utsikt ut over Kotorbukten. En kort pause tas i landsbyen Bukovica, der vi får smake både på lokal mat og hjemmelaget honningvin. Deretter går ferden videre til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje–og her besøkes hjemmet til den tidligere kongen Nikolai og et kloster. Det blir felles lunsj i løpet av dagen og middag på hotellet om kvelden.

Lørdag 13. juniFrivillig utflukt til SvetiStefan og Budva

Frokost og middag på hotellet. Dagen er ellers til fri disposisjon eller du kan melde deg på frivillig utflukt til SvetiStefan og Budva. Denne utflukten er ikke inkludert, og krever påmelding (se beskrivelse lenger bak).

 

Søndag 14. juniHeldagsutflukt til Albania

Frokost på hotellet. Vi skal i dag møte et åpnere Albania. Oliventrær omgir de muslimske landsbyene ved Bojana–elvensom utgjør den naturlige grensen mellom Montenegro og Albania. I Skadar, som ligger ved sjøen med samme navn gjør vi en stopp. Skadarsjøener en av de største innsjøene i Europa og er et mekka for dyreliv og spesielt fugleliv. Det er det største fuglereservatet i Europa og siste grobunn for den truede dalmatinskepelikanen. Vi besøker den største katedralen på Balkan St. Stephen Katedralen og EbuBequermoskeen, som er den største moskeen i Albania. Vi får også smake på den albanske konjakken Skenderbeu. Det blir litt fritid i byen og felles lunsj under dagen. Vi besøker Ulcinjsom ligger helt på grensen til Montenegro og er en av de eldste byene på Adriaterhavskysten. Byen er mest kjent som sete for pirater i Middelalderen, og stedet hvor den kjente forfatteren Miguel de Cervantesskrev Don Quixote. Vi kjører langs kysten tilbake til Beciciog vårt hotell. Vi spiser middag på hotellet om kvelden.

Mandag 15. juniFrivillig utflukt til Skadarsjøen

Frokost og middag på hotellet. Dagen er ellers til fri disposisjon, eller du kan delta på frivillig utflukt til Skadarsjøen. Denne utflukten er ikke inkludert, og krever påmelding

(se beskrivelse lenger bak).

Tirsdag 16. juniBecici–Dubrovnik –Oslo –Trondheim

Frokost på hotellet. Avreise fra hotellet til avtalt tid. Vi kjører tilbake til flyplassen i Dubrovnik for flytransport tilbake til Trondheim. Vi flyr med Norwegian DY1905 kl. 13.30 med mellomlanding og flybytte i Oslo, og ankommer Trondheim Lufthavn Værnes

  1. 19.15. Individuell hjemtransport fra flyplassen.

Pris pr. personKr 13 885,-ved 20 –29 betalende deltagere

Prisen inkludererFlyreise Trondheim –Oslo –Dubrovnik t/r

Flyskatter (ca. kr 455,-pr. person pr. 11.11.2019)

Busstransport flyplass –hotell t/r

7 overnattinger i dobbeltrom på hotell

7 frokoster og 7 middager på hotellet

Heldagsutflukt i Montenegro med buss og engelsktalende guide

inkl. innganger og lunsj

Heldagsutflukt til Albania med buss og engelsktalende guide

Inkl. innganger og lunsj

Reiseleder fra Peer Gynt Tours

Tillegg enkeltromKr 1 620,-pr. person

Tilbudet er basert på en valutakurs € 1 = NOK 10,03. Vi tar forbehold om prisjusteringer som følge av endringer i valutakurs, skatter, avgifter og transportpriser.

Valgfrie tilleggsutflukter

Torsdag 11. juni 2020Heldagsutflukt til Dubrovnik

Denne utflukten går over til Dubrovnik, Kroatia. I Dubrovnik får vi en spennende byvandring med lokal guide. Gamlebyen er omkranset av en høy og tykk mur med bastioner og rundt 20 tårn, og det å gå rundt oppe på muren er en fin måte å oppleve denne så vakre byen på. Et fransiskanerkloster samt et apotek fra 1300-tallet besøkes, i tillegg får vi oppleve mange kulturelle og historiske severdigheter. Dagens lunsj inntas på en lokal restaurant. Det blir tid på egenhånd i byen før vi returnerer tilbake til vårt hotell.

Pris pr. personKr 685,-inkl. buss, guide, lokalguide i Dubrovnik, innganger og lunsj

(min. 15 deltagere)

Lørdag 13. juni 2020Halvdagsutflukt til SvetiStefan og Budva

Vi starter med en vandring gjennom den vakre MilocerPark, etterfulgt av de vakreste strendene i Montenegro –King’sBeach og Queen’sBeach. Tidligere var disse områdene kun forbeholdt kongefamilien av Montenegro og Serbia. De kongelige bodde gjerne på hotellet på SvetiStefan, som er en tidevannsøymed kun noen få fastboende. I dag er det en luksusresort, og allmuen har ikke adgang til øya. I Budvafår vi en historisk byvandring i den hyggelige gamlebyen. Det blir tid på egenhånd i byen før vi returnerer tilbake til vårt hotell.

Pris pr. personKr 250,-inkl. buss og guide (min. 15 deltagere)

Mandag 15. juni 2020Heldagsutflukt til Skadarsjøen

Skadarsjøener den største innsjøen på Balkan, og er verdenskjent for sin skjønnhet. Området har en svært rik flora og fauna og står på UNESCO’sVerdensarvliste. Det blir båttur i de pittoreske omgivelsene, og underveis blir det stopp på en privat strand. Vi får under dagen servert fiske-lunsj av dagens fangst.

Pris pr. personKr 685,-inkl. buss, guide, båttur og lunsj (min. 15 deltagere)

PÅMELDING TIL TILLEGGSUTFLUKTER

MÅ SKJE SAMMEN MED PÅMELDING TIL TUR!

PÅMELDING

Avbestillingsregler

Ved avbestilling f.o.m. 06.03.2020 t.o.m. 02.04.2020 belastes depositum kr 2 000,-pr. person.

Ved avbestilling f.o.m. 03.04.2020 t.o.m. 04.05.2020 belastes 50 % av turprisen pr. person.

Ved avbestilling f.o.m. 05.05.2020. manglende oppmøte eller kunden mangler de nødvendige papirer for gjennomføringen av reisen, belastes 100 % av turprisen pr. person.

Påmelding til

Peer Gynt Tours Vinstra

Tlf. 61 29 53 50

vinstra@peergynt.com

Påmeldingsfrist

17.02.2020

Påmelding må inneholde:

  • Fullt navn (som i passet) og adresse
  • E-post-adresse (om mulig)
  • Mobilnummer
  • Fødselsdato
  • Passnummer