Februarmøtet 2014

Over 30 telepensjonister fikk en trivelig stund da Evelyn Eidsvåg fortalte historier fra et langt liv

Møtet startet som vanlig med herlig suppe – aspargessuppe denne gang – med brød til + kaffe og havrekjeks med brunost. Telepensjonistmøtet er tross alt ingen barnehage, så det blir akseptert at det serveres så usunn kost som brunost.

Så fikk Evelyn Eidsvåg ordet og hadde mange gode historier fra sitt liv, fra hun var «dotter te nordlendingen» på Espevær, ble «kånå te bakaren» i Sauda og etter hvert «mor te Bjørn Eidsvåg». Men nå var hun bare seg selv, og at dama kunne snakke for seg var det ingen tvil om.
Best slo nok historien om ekteparet Eidsvågs innkjøp av vannseng. Da satt lattersalvene løst og det var tydelig at erfaringene gjort i Sauda ikke var helt ukjent for tilhørerne, selv om de nok ikke hadde snakket like bramfritt om temaet som Evelyn.

Etter tradisjonell utlodning av blomster og annet orienterte Egil Reimers kort om utviklingen i telemuseum-saken.
Det har vært samtaler både med Stavangermuseene (MUST) og Jærmuseet. De synes å være interessert i å vise deler av utstillingene som nå står i Telemuseet. Men først skal det sjekkes nærmere om det er mulig å få til en «deal» der Telemuseet går inn som en helhet i MUST.
Det er ventet å bli en avklaring i april/mai i år.

Neste møte er 31. mars og da får vi besøk av Eklere Liv. Hva det er finner du HER