Torsdags-gjengen på Flykafeen

Tro det eller ei. Hver torsdag i over 15 år

Torsdags-gjengen på Flykafeen

Tro det eller ei. Hver torsdag i over 15 år har en gjeng med tidligere Telenor ansatte møtt opp på Flykafeen noen kilometer utenfor Tønsberg for felles hygge, mimring, diskusjon, meningsutveksling og oppdatering av nyheter og endringer og selvfølgelig kaffe og vafler.
Det hele startet egentlig i forbindelse med nedbemanningen på midten av 1990 tallet hvor tidligere ansatte hadde tid og behov for fellesskap og samhold. Flere av de faste i torsdags-gjengen har vært med helt siden starten.

De første og mest ivrige stiller opp allerede når kafeen åpner kl 08. De som kommer først kommer ikke bare fordi de er morgenfugler, men det er ganske viktig å få plassen på enden av bordet og inn mot vinduet noe som gir god oversikt over forsamlingen.
I løpet av den første timen fylles langbordet opp med 10 til 15 gjengangere som har deltatt i mange år, men det kommer også personer som er innom mer sporadisk.
At et så stort antall personer møter hverandre ukentlig gjennom så mange år forteller bare at slike sammenkomster har stor betydning både menneskelig og sosialt.
Etter et par timer eller mer begynner noen å rydde og skrangle med kopper og asjetter og da er det tid for oppbrudd og andre torsdags-gjøremål.

Torsdagstreffen er selvfølgelig åpent for begge kjønn, og kvinneandelen varierer fra 1 til 4.
Det er en klar oppfordring til alle som har tid, lyst og behov om komme på torsdagstreffen, og de nå litt aldrende ”gutta” ser gjerne at kvinneandelen øker.
Oppfordringen er derfor helt klar til begge kjønn møt opp på torsdagene.

Atmosfæren er helt klart preget av vennskap og trivsel hvor hovedtemaene er nyheter, mimring samtidig som latteren sitter veldig veldig løst.
Til de som måtte mene at det er liten hensikt å sitte på Flykafeen hver torsdag for å løse verdensproblemer er svaret at det er bedre å løse verdensproblemer på Flykafeen enn å la være å løse verdensproblemene.

Det er en uskreven regel at de som kjøper ny bil må spandere bløtekake til de som er tilstede.
Det er faktisk ikke sjelden at det serveres bløtekake i den trivelige torsdagsgjengen på Flykafeen.

Tilslutt må det bare nevnes at torsdagsgjengen ikke er i regi av pensjonistforeningen, eller har noen form for styre og stell ut over det å møte opp og bidra til sosialt hygge og trivsel rundt bordet.
Flere av deltagerne på torsdagstreffen er medlemmer av pensjonistforeningen men dette er ikke noe krav.

Lykke til videre hilsen web ansvarlig Willy.

Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015 Flykafeen 2015

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Flykafeen 2015TON-flykafeen