For en dag

For en dag

11. desember 2018

Dagen begynte i Kildens konsertsal kl. 1200, hvor vi skulle oppleve forestillingen: «Mellom julebakst og englesang» under ledelse av Asbjørn Arntsen og Birte Myhrvold.  Vi så frem til en hyggelig time med musikk og sang. Studenter, fremtidige  sangere og musikere fra Universitetet, dansere fra Spinn Dansestudio og ikke minst Maurtua Barnehage med Hakkebakkebakeri skuespill, var med. Dette førjulstreffet er blitt tradisjon og veldig populært, fulle hus.    Vi har fått en god start på dagen, som så vidt har begynt.

  Videre gikk turen fra Kilden til Pieder Ro.

Kl.1400 sto bordene dekket og en herlig buffet ventet på oss. En hygelig avveksling fra våre vanlige julebord. Vi hadde god tid, spiste og koste oss alle. Nå var det bare kvelden igjen.

 

Telenors juilekonsert i Domkirken var neste stopp.

En totalt fullsatt kirke ventet spent. Den årlige invitasjonen er veldig velkommen. Musikere og sangere var de samme som besøkte oss i fjor. Det er vi glade for, det er deltagere plukket ut fra øverste hylle. 5 musikere under ledelse av Kjell Bjerkestrand og blandet kor/kvartett deriblandt søstrene Kruse. Vi fikk høre musikk fra Bach til Roger Hammerstein og vår egen Rolf Løvland pluss kjente juletoner.

Tracey Jane Campbell var en ny gjest for oss. Hun har reist verden rundt som gospelsanger. Hun fremførte flere sanger og jeg følte at kvarteten slapp litt lite til, dessverre.  Men vi gikk hjem fornøyde, fulle av musikk og takker og priser Telenor for julegaven.