Julebrev til våre medlemmer

Julebrev til våre medlemmer

......samt en statusoppdatering om aktiviteten i avdelingen på nyåret.

Gode Telepensjonister.

Heldigvis, nå ser vi en god nedgang på koronasmitten. For min egen del ser jeg at nesten alle som er på Oasen handlesenter går med munnbind.  Det er positivt. Nå venter vi på en vaksine som trolig vil gjøre at vi er tilbake til normal aktivitet. Vi har fremdeles en tanke om å arrangere et medlemsmøte den 12. januar 2021. Vi tenker at vi bruker tiden frem til vårt styremøte den 6. januar for å ta en bestemmelse.  Smitteregler vil vi følge.

Pensjonistforeningen vår er 50 år i mai 2022, og på styremøtet den 1. desember besluttet vi å sette av kr. 100 000 på regnskapet i 2020 som skal brukes til et jubileumsarrangement.

Akkurat nå jobber vi med årsmøtet som er avtalt den 9. februar 2021. Hvis ikke vi får en tredje bølge med koronasmitte, så skal vi klare å avvikle møtet. Uansett så skal vi ha all dokumentasjon klar til da.

Når det gjelder valgkomiteen, så vet jeg at de har hatt noen utfordringer. Derfor ber jeg dere om å ta vel imot medlemmer av valgkomiteen. Vi trenger alltid noe påfyll av nye medlemmer til styret.  Det er også kjekt å være med.

Avdelingen i Norheimsund har ikke klart å finne en kontaktperson som kan drive avdelingen videre. Det synes vi i styret er leit. Det kan se ut som det går mot nedleggelse.  Vi håper i det lengste at de klarer å finne en kontaktperson.

2020 har vært et spesielt år. Vi har ikke vært sammen siden årsmøtet i februar. Planene vi hadde lagt for 2020 måtte kanselleres. Nå er det slik at omvisningen på Media City Bergen (NRK og TV2) blir arrangert så snart det lar seg gjøre. Her har 60 personer allerede betalt for lunsjen, og den omvisningen er fulltegnet. Direktøren på Haukeland sykehus, Eivind Hansen, er også klar til å holde foredraget om pasientsikkerhet når koronaen er slått ned. Vi jobber også med andre foredrag, og tror at 2021 skal bli hyggeligere enn dette året.

 

Da er det bare å ønske alle Telepensjonister

GOD JUL & GODT NYTTÅR

Varme hilsener fra styret

Ulf Rathe, leder