Julemøte på Karlsvika 2018

Julemøte på Karlsvika 2018

Referat fra julemøte på Karlsvik Gård med Telepensjonistene Tønsberg, tirsdag 11. desember 2018

 Leder Inger Heldal Andersson ønsket 34 medlemmer velkommen, med deilig gløgg, og selvsagt Telesangen vår.

Langs veien mot Karlvik Gård ble vi møtt av fakler, og kom inn til en julepyntet gård og fyr på peisen.

Menyen i dag var Oksefilè med aromasopp, asparges/pepperrotkrem og rødvinssaus, og til dessert min favoritt: karamellpudding med krem og kaffe.

Vi lurte fælt da på hvem som skulle takke for maten denne gang da vår faste «takkeformatenmann» ikke var tilstede denne gang! Som vanlig var bekymringer grunnløse, da Asgeir Myhre hadde påtatt seg denne oppgaven. Og det var absolutt ingen dårlig erstatning! I tillegg til å takke vertskapet for fantastisk mat og servering, oppfordret Asgeir til deltagelse på Telepensjonistenes arrangementer. Til denne juletilstelningen var vi kun 34, og vanligvis er vi mellom 40 og 50. Takk for oppfordringen Asgeir!

Også i år hadde vi fått musikkgruppen Sviskeprinsene til å underholde oss. Bare 3 prinser denne gang, men det gjorde ingenting. Her kom kjente og kjære svisker på løpende bånd, og i tillegg, siden vi er Telepensjonister, hadde de med en sang om Signe på sentralen. Alltid moro med sanger man kjenner seg igjen i! Det gjør lykke!

Leder takket for flott underholdning som jeg tror alle de tilstedeværende også i år satte pris på, takket medlemmene for fremmøte, og ønsket God Jul!

 

Tønsberg. 14. desember 2018

————————————
Wenche Aannestad (referent)