Medlemsmøte 20. april

Medlemsmøte 20. april

Gammelpop på Skarven

20. april var det nytt medlemsmøte i TPT. Også dette møtet var lagt til Skarven kulinariske Teater. I aktivitetsplanen var det sang og musikk som var oppført, og 18 forventlingsfulle medlemmer hadde funnet vegen dit.

Leder Yngve åpnet med å ønske velkommen og orienterte om arbeidet i styret, turen til Finnkroken handelsted samt elvecruice på Donau. Han tok også opp den kommende landskonferansen som skal være i slutten av april og oppfordret medlemmene til å komme med saker de ville han skulle ta opp med landsstyret.

 

Mens musikerne rigget seg til fortalte Svein Robert Robertsen historien om han reise til Telemesterskapet i Haugesund.

Svein Robert, som var på ferie i Sverige skulle kjøre til Trondheim å ta fly til Oslo (den gang Fornebu), der skulle han møte lagkameratene fra Tromsø for å reise videre til Haugesund. Svein Robert så ingen lagkamerater og tenkte de var sikkert reist med et tidligere fly. Vel framme på hotellet i Haugesund var det ikke reservert noe rom til han, ei heller noe reservasjon for Telemesterskap, hotellet var fullbooket for den helgen var det filmfestival i Haugesund. Ved nærmere ettersyn i bookingen var Telemesterskapet notert neste helg.

Svein Robert var en uke for tidlig ut. Fint tenkte Svein Robert, da kan jeg gå å se mange filmer når det alt er filmfestival i byen. Men nei, alle hotellene var fullbooket. Nå var gode råd dyre: Bestilte drosje til flyplassen for å nå første fly til Oslo og videre til Trondheim. Svein Robert reiste på miniprisbiletter som ikke var gyldige før uken etter. Dette var jo før 9.11 og dagens sikkerhetsforordninger. På hjemtur til Trondheim ble det en diskusjon om dobbelbooking fordi en annen mente at Sveni Robert satt på hans plass, «men jeg kom fram til Trondheim, verre var det med fruen som ble ganske skremt når jeg kom hjem på natta uten å ha meldt fra om ankomsten».

Det ble servert nydelig fiskesuppe med brød, varme bjørnebær med is og kaffe.

Nå trøkket Jan og Trond til med gode gamle poplåter. De fikk høylytt applaus og mange hadde fått swingfoten i gang. Mange gode historien og mye fin musikk ble levert i den timen de spilte. Musikken avsluttet med bursdagssang til Yngve som fylte 80 år dagen etter.

                

Kjell-Arne gratulerte Yngve med dagen og overrakte blomsterhilsen fra TPT samt gavekort fra styremedlemmene, ønsket han lykke til med feiringen og håpet at han hadde mange år igjen som leder av TPT.