Medlemsmøte onsdag 30. november 2016

Medlemsmøte onsdag 30. november 2016

28 medlemmer er samlet på Bragernes menighetshus månedens medlemsmøte.

dra_img_8449_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldtLeder Henning Torsby ønsker alle velkommen medlemsmøte og synes det er hyggelig å se at så mange som stiller opp. Knut Harald Sommerfelt blir ønsket spesielt velkommen.

 

 

 

 

dra_img_8434_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_bjorg

 

Knut Harald viser tryllekunstner som gjør oss stumme av forbauselse. Han har med seg kosedyret sitt, en liten hund, som ikke har fått noe navn enda, tror vi. Han ønsker at vi skal bidra til kosedyrets navn og vi blir oppfordret til å si noen tilfeldige bokstaver. Han synes at 6 bokstaver er tilstrekkelig og vi lager et navn. Rundt halsen på hunden er det allerede et navneskilt med samme navn, underlig.

 

 

dra_img_8444_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldt_torgeirdra_img_8443_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldt_torgeir

Knut Harald er en dreven tryllekunstner med kort. Men nå har han gått over til å trylle med usynlige kort og korteske. Torgeir tar «kortene» ute av esken og stokker de vel og lenge.

dra_img_8445_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_Han oppfordres til å gå over til Mariann som trekker et «kort» ser på det og viser det frem til hele forsamlingen, mens Knut Harald snur seg bort. «Kortet» blir satt inn i kortstokken opp ned og alle «kortene» legges inn i esken igjen og leveres til Knut Harald. Idet Knut Harald mottar esken, blir den synlig.

 

 

 

dra_img_8446_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_

Nå ser vi at kortene blir tatt ut av esken. Det blir laget en vifte av kortene og det som står opp ned, blir tatt ut og blir vist frem. Mariann bekrefter at det var kortet hun tenkte på. Hvordan kan vi bli lurt slik er uforståelig, men underholdende.

 

 

dra_img_8449_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldt

Knut Harald binder sine tryllekunstner sammen med fine musikalske innslag på fiolin.

Vi setter pris på Knut Harald og han får en varm og velfortjent applaus.

 

 

 

Etter en slik underholdning, smaker det godt med smørbrød, kaffe og kaker.dra_img_8424_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_

 

 

 

 

 

dra_img_8450_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_trekkegjengenVår faste gjeng sørger for at trekningen blir gjennomført og det gir mange fornøyde vinnere.

Leder takker for fremmøte og takker gjengen som sørger for at maten kommer på bordet og for salg av lodder og gjennomføring av trekningen.

Han minner om julelunsjen tirsdag 6. desember kl. 1300 i disse lokalene.

 

dra_img_8431_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_dra_img_8430_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_dra_img_8441_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_dra_img_8428_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldtdra_img_8436_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_bjorgdra_img_8448_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_knut_harald_sommerfeldt