Medlemsmøte september 2014

Første medlemsmøte i Telepensjonistenes forening Telemark ble avholdt i Kantina i Telebygget i Skien 29 september.

 

Telepensjonistenes forening Telemark hadde medlemsmøte mandag 29. september 2014. Det var det første medlemsmøtet denne høsten, og det ble avholdt i kantina i Telenorbygget Skien. Leder Elsie kunne ønske 29 medlemmer velkommen. Spesielt ønsket hun kveldens gjest Trygve Wikstøl, velkommen til oss.

Trygve Wikstøl jobber som forteller i Skien kirke og har drevet med sang og musikk hele livet. Han har gitt ut flere cd-er sammen med barnekor. Han ikke bare skriver sanger for barn, men har også viser for godt voksne. I motsetning til de fleste av oss, elsker Wikstøl å snakke med telefonselgere. Dette har han skrevet bok om.
Wikstøl er gift og har to voksne døtre.
Det ble en veldig hyggelig stund med små historier og sanger – det ble til og med allsang.

Deretter var det tid for deilige smørbrød, kaffe og kaker. Arrangementskomiteen hadde som vanlig gjort jobben sin, nydelig dekket bord og god mat. Praten gikk livlig rundt bordene, og vi ble bare avbrutt av det obligatoriske åresalget.

Leder Elsie orienterte om aktuelle nyheter fra Forbundet. Og hun delte ut en informasjonsbrosjyre om turen til Vemork 7. oktober. Det er Sandefjordforeningen som arrangerer turen, men vi er invitert med. Hun minnet også om at det blir Julemøte på Dag Bondeheim 16. desember og Årsmøte 9. februar 2015.

Møtet ble avsluttet med trekning etter åresalget, og igjen var det flere glade vinnere.
Elsie takket arrangementskomiteen og alle andre for et hyggelig møte og ønsket alle vel hjem.

Sekr.