Neskabareten 2017

Neskabareten 2017

Fredag 7. april hadde vi også i år en fin tur til Årnes for å se Nes Eldresenter sin kabaret.

Det var 19 påmeldte, men på grunn av div. årsaker ble vi 13 personer som så seniorkabareten.

Vi tok toget tur/retur til Årnes. Kabareten spilles i Kulturhuset. Det er en kort spasertur opp fra stasjonen.

Dette er 18. året på rad som de har satt opp kabareter. Vi var på siste forestilling og da teppet gikk ned hadde ca. 3200 sett denne.

Forestillingen i år har de kalt Camping. Ole Erik Eier har vært ansvarlig siden 2007. Han skriver de fleste tekstene og er også til stede på scenen sammen med 11 andre.

Gjester av ymse slag kommer til campingplassen, en strømleverandør fra Strøm i Odalen, søstrene Bjørknes, Dolly Parten og det ble spilt mye kjent musikk, bl.a. vaselinaslagere der Kongen av campingplassen selvsagt var med. Det var musikk fra 60 og 70 tallet, noen med egne tekster og andre med original tekst. Selvfølgelig er det morsomheter fra dagliglivets små og store tildragelser som mange kan kjenne seg igjen i.

Det er helt utrolig hva de får til. Det var lett å høre at sangstemmene er tatt godt vare på, ikke mange sure toner å høre. Det er bare å ta av seg hatten for denne gjengen.

Etter forestillingen hadde vi lagt opp til å spise lunsj på restauranten ”La Perla”,men vi fikk oss en skikkelig overraskelse da det viste seg at den ble stengt samme dag. En kafe i Kulturhuset stilte sporty opp, serverte oss karbonademiddag  med tilbehør. Til dessert fikk vi kaffeog ostekake.

Jeg tror jeg kan si på vegne av oss alle, dette ble en fin tur som vi gjerne kan gjenta neste år.

GLA-Neskabareten 2017