Info fra Den Nationale Scene om vårens og høstens forestillinger.

DNS har endelig så smått begynt å åpne igjen.

Info fra DNS:

TIDEN PÅ DNS FREMOVER

Nye smittevernrutiner legger føringer for hva vi kan presentere på scenene våre fremover. Forestillingene må kunne gjennomføres innenfor de rammene som er lagt av helsemyndighetene.

Alt er litt annerledes for tiden, men med gode smittevernsrutiner kan vi nå spille forestillinger for et begrenset publikum. Du kan lese mer våre retningslinjer og tiltak for et trygt teaterbesøk her.

Den nye teatermenyen for våren og høsten vil bli presentert så snart alle brikker er på plass.

Vi spiller Arv og miljø og Namnet med 50 publikummere fra 28. mai. Her er alle billetter utsolgt. Følg med rundt 15. juni! Myndighetene slipper da kanskje opp for et høyre antall publikummere i salen, og vi kan slippe flere billetter til disse forestillingene. Dersom du ikke har sikret deg billetter allerede, får du kanskje sjansen da. Følg med på dns.no eller Facebook!

Vi vil snart komme tilbake med mer informasjon om høstens program, og håper vi kan ta imot større reservasjoner da. Frem til det, er det dessverre ikke mulig å reservere gruppebestillinger hos oss, derfor må hver bestiller til seg.

PS! I dag starter billettsalget for et kortprogram i juni under tittelen Vestland Lockdown. Her er det få forestillinger og begrenset antall billetter. Les mer her

—————————-

TRYGT TEATERBESØK

Når du besøker teateret ber vi deg om at du:
• Holder god avstand til andre besøkende
• Følger retningslinjene for inn- og utgang
• Er nøye med håndhygiene og hostehygiene
• Ikke besøk teateret dersom du er syk

VELKOMMEN PÅ TEATERET!
Husk at du alltid kan se det oppdaterte teaterprogrammet på dns.no