Geir Helljesen på medlemsmøte 28. februar 2017

Geir Helljesen på medlemsmøte 28. februar 2017

På vårt siste medlemsmøte var vi samlet 34 medlemmer for å høre Geir Helljesen kåsere omkring noen av de mange personlighetene han hadde møtt gjennom sitt livslange virke i NRK.

OSL-Møte_170228_Helljesen_01
Før møtet fikk vi med oss resultatet fra kvinnenes 10 km i VM i Lahti

Leif ønsket alle frammøtte hjertelig velkommen og ga ordet videre til Unni som leste opp referat fra ikke mindre enn tre medlemsmøter. Siden sist hadde vi hatt både julemøte og årsmøte, så det var mye å ta igjen på referatfronten. Referatene ble godkjent uten merknader.

Leif leste så opp takkekort fra seks medlemmer som hadde mottatt oppmerksomhet fra foreningen.

Det var ingen saker å ta opp fra Forbundet, så Leif ga ordet videre til Åke som orienterte om kommende tur med Kiel-fergen i april – påmeldingsfristen gikk ut i dag.

OSL-Møte_170228_Helljesen_02
Dagens kåsør: Geir Helljesen

Det var heller ingen saker under Eventuelt, så Leif hadde den glede å gi ordet videre til Geir Helljesen, tidligere journalist og medarbeider i NRK, som hadde lovet å kåsere omkring temaet «Mennesker jeg har møtt gjennom mer enn 40 år i NRK». Og vi fikk et artig og underholdende innblikk i et vell av kjente og ukjente personer – fra tidligere idrettsstjerner, via kunstnere og kongelige, til datidens og nåtidens politikere. Og med sin lune og bergenske humor kan vi trygt si at den gode Geir fullstendig trollbandt forsamlingen. Det er vel ikke å ta for hardt i å påstå at godt voksne pensjonister på tilhørerbenkene satt som tente lys, og nikket humrende og gjenkjennende til beskrivelsen av tidligere kjendiser. Denne kåsøren kan vi trygt anbefale.

Etter kåseriet var det tid for servering, denne dagen var det «sort gryte» som stod på menyen.

Og helt til slutt var det utlodning med mulighet for å vinne flotte premier.

Nedenfor viser vi noen glimt fra møtet:
(tips: klikk på ett av bildene og bla i billedgalleri fram og tilbake ved hjelp av piltastene)