Sensommertur til Bud

Sensommertur til Bud

Medlemstur 17. september 2020

17.september inviterte Telepensjonistene i Kristiansund medlemmene på tur til Bud. Vi hadde leid buss for anledningen og møtte opp på Kongens plass kl. 1230. Det var god plass i bussen, slik at vi kunne forsøke å holde avstand i forhold til smittevernreglene.

Vi kjørte fra Kristiansund via Atlanterhavstunnelen til Averøy. Vi plukket opp Liv og Steinar underveis og fortsatte videre til Atlanterhavsveien. Her stoppet vi og gikk en tur rundt på «Svevestien». Averøy viste seg fra sin beste side og badet i sol.

Turen gikk videre via Skotheimsvik og videre til Bud. Vi hadde en hyggelig og solid sjåfør, Dag Olav, som informerte underveis.  Vel framme i Bud inntok vi «Bryggen», der vi hadde bestilt buffét med flere typer ball, fiskesuppe, laks, hvalkjøtt for å nevne noe. I tillegg var det et godt utvalg av desserter, samt kaffe. Maten var nydelig, vi koset oss og spiste til vi var altfor mette.

Så dro vi via Elnesvågen og Eide til Lyngstad. Der stoppet vi på Lanullva og mange handlet nydelige ullvarer både til seg selv og andre.

Deretter gikk turen igjen via Atlanterhavsveien tilbake til Kristiansund.

Takk til alle som ble med på turen og til sjåføren!