Fin sommeravslutning 30. mai

Det siste medlemsmøtet før sommerferien var et fellesmøte mellom medlemmene i Gjøvik, Hamar og Lillehammer lokalforening.

Sommeravslutningen ble som vanlig arrangert som et fellesmøte for medlemmene i Gjøvik, Hamar og Lillehammer lokalforening. I år var det vi i Gjøvik lokalforening som var vertskap og møtet ble holdt på Viken Musikk Folkehøyskole.

GJV-deltagerne 2016-05-30 GJV-lunsj 2016-05-30

Det deltok i alt 63 medlemmer og stemningen var veldig god. Her var det mange gode kolleger som møttes og praten gikk livlig både i møtesalen og rundt lunsjbordet.

GJV-Harald Norman 2016-05-30Som første post på programmet ga Harald Olimb Norman fra Pensjonistforbundet en orientering omkring prosessen og resultatet av trygdeoppgjøret 2016. Her ligger det mye bra informasjon på hjemmesiden for Pensjonistforbundet for alle som ønsker å fordype seg ytterligere i saken. Klikk HER for å se på dette (åpnes i nytt vindu slik at du kan fortsette å lese om sommeravslutningen her du er nå)

 

 

 

 

 

Etter lunsjen var turen kommet til gruppen Ønskehattene som underholdt med kjente og kjære viser. Dette er en gruppe fra Raufoss som med stor sang- og spilleglede underholder over hele distriktet. Klikk på lenken nedenfor, så får du en smakebit fra programmet (tar litt tid å laste ned denne).

GJV-ønskehattene video

…og her er alle deltagerne også med på sangen