Sommertur 2017

Sommertur til - Spitsbergseter Resort Rondane "Peer Gynt" ved Gålåvatnet

”Mang en vei står meg åpen og i valget kjenner man vismannen fra tåpen”

I tre år har Mads Ousdal briljert som Peer Gynt ved Gålåvatnet til Erik Ulfsbys strålende regi. I 2017 tar Sigrid Strøm Reibo over regien som første kvinnelige regissør på Gålå, og for første gang vil Nils Ole Oftebro og sønnen Jakob stå sammen på scenen – begge som Peer Gynt! De storslåtte kulissene ligger der som før, og det er ingen grunn til å tro at begeistringen skal bli mindre i året da Henrik Ibsens store mesterverk har sitt 150-årsjubileum. Stykket skal spilles 04.08., 05.08., 06.08., 09.08., 10.08., 11.08. og 12.08.2017.

Søndag 6. august Hjemsted – Spitsbergseter

Avreise fra hjemsted til avtalt tid. Turen går til Oslo og videre langs E6 oppover mot Gudbrandsdalen. Vi tar nødvendige pauser underveis, blant annet for felles lunsjbespisning. Tidlig på ettermiddagen ankommer vi Spitsbergseter Resort Rondane. Her blir det servert kaffe og kake, og vi får tildelt våre rom.

Det blir en tidlig middag, før vi setter oss i bussen og kjører til Gålå og utescenen ved Gålåvannet.

Kl. 18.30 blir det en introduksjon til Peer Gynt i amfiet, og kl. 19.30 får vi overvære forestillingen ”Peer Gynt ved Gålåvatnet”. Etter forestillingen kjører vi tilbake til Spitsbergseter og får nå servert varm suppe og brød.

Mandag 7. august Peer Gynt Setervei – Peer Gynt ved Gålåvannet

Etter frokost tar vi en liten rundtur med lokalguide i Peer Gynts rike. Vi kjører til Vinstra der vi besøker kunstutstillinga på Peer Gynt Huset. Hvert år stiller en anerkjent norsk kunstner ut sin kunst i forbindelse med Peer Gynt Stevnet-.

Vi fortsetter så oppover Sødorp bygda og forbi Hågå Gard, hvor den originale Per bodde. Turen går videre over Krøkla, hvor vi har fin utsikt til Jotunheimen og Rondane. Vi kjører i vakkert fjellterreng til Kvamsfjellet og kommer ned på E6 igjen ved Kvam før vi returnerer tilbake til hotellet for lunsj.

Etter lunsj er det tid til egen disposisjon på hotellet. Kanskje en tur i hotellets svømmebasseng eller SPA anlegg frister? Ellers er det flotte turmuligheter rett utenfor døren, så det er gode anledninger til å ta seg en liten rusletur.

Om kvelden serveres middagsbuffet, og etter maten blir det musikk til underholdning og dans.

Tirsdag 8. august Spitsbergseter – Hjemsted

Frokost på hotellet. Til avtalt tid tar vi plass i bussen og setter kursen hjemover. På Lillehammer stopper vi for et besøk ved Maihaugen. Maihaugen er et friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger og opplevelser for folk i alle aldre. Museet ble grunnlagt av Anders Sandvik, og senere flyttet til Maihaugen. Vi får omvisning her, før det blir felles lunsj på Lillehammer.

Etter maten kjører vi raskeste vei tilbake til Østfold.

Pris pr. person Kr 5 290,- ved 30 – 39 betalende deltagere

Kr 5 995,- ved 20 – 29 betalende deltagere. Medlemmer betaler kr. 5000

Prisen inkluderer Busstransport i 3 dager

2 overnatting i dobbeltrom ved Spitsbergseter Resort Rondane

2 frokoster, 1 lunsj, 2 middag og 1 nattmat på hotellet

Kaffe og kake ved ankomst hotellet

Lokal guide på sightseeing andre dag

Billett til Peer Gynt ved Gålåvatnet, felt A eller C

Inngang og omvisning på Maihaugen

2 lunsjer underveis

Tillegg enkeltrom Kr 280,- pr. person

Vi har reservert ca 30 rom, 18 er påmeldt til nå. Så her er det bare å melde seg på (først til møllao.s.v).

PÅMELDING innen 20 februar til :

Fredrikstad; Raymond Pettersen tlf  47415476 Sarpsborg:  Kari Marberg   tlf    48201035 Moss: Erik Lauritsen   tlf  69920122

 

Hilsen

Styret