Telepensjonistene i Drammen har julelunsj i Bragernes Menighetshus tirsdag 6. desember 2016

Telepensjonistene i Drammen har julelunsj i Bragernes Menighetshus tirsdag 6. desember 2016

39 velkledde telepensjonister har benket seg rundt julepyntede bord.

Som i de siste årene har Hans og Svein tatt den lange veien fra Sande i Vestfold for å underholde oss med opplesninger, sanger, vitser og historier.

Noen av historiene har vi hørt tidligere, men en god historie kan alltid fortelles på nytt med god suksess. Første avdeling består av tradisjonelle sanger uten antydning til jul. Historiene har ofte et lokalt (Sande) tilsnitt eller at litt mer personlig innhold.img_7140_telepensjonistene_drammen_julelunsj_operasanger_damen

dra_dscf7169_telepensjonistene_drammen_julemote

Når første avdeling er avsluttet, kommer dagens kulinariske høydepunkt, julematen frem. Den smaker, som vanlig, godt og selv med stor innsats og gjentagende besøk ved anretningsbordet, klarer vi ikke å spise opp all julematen.dra_dscf7182_telepensjonistene_drammen_julemote

Når følger kaffe og waleskringle og gjør den kulinariske opplevelsen fullkommen.

Hans og Svein fortsetter med en julepreget annen avdeling. Forsamlingen synger med i våre kjære julesanger. Som vanlig er det en avdeling med operasanger hvor latterdørene kommer på vid gap.

Hans og Svein blir takket for en fin underholdning.

 

dra_dscf7167_telepensjonistene_drammen_julemotedra_dscf7165_telepensjonistene_drammen_julemote

dra_dscf7168_telepensjonistene_drammen_julemotedra_dscf7170_telepensjonistene_drammen_julemoteVi går over til salg av lodder og påfølgende trekning. Mange går fornøyde hjem med både en og noen to gevinster. Det er mange som vinner flere enn to ganger, men da rammes de av vår interne bestemmelse, ingen kan vinne mer enn to gevinster. Det gjør at mange flere har gleden av å få med seg en fin gevinst.

Leder takket alle for fremmøte og takket komitèen flott utført. Han minnet om årsmøtet årsmøte onsdag 25. januar 2017 kl. 1200 i disse lokaler. Innkalling kommer over nyåret.

 

En riktig God Jul og et Fredfullt Godt Nytt År ønsker vi alle telepensjonistene.