Telepensjonistene i Telemark feirer 25 år

Telepensjonistene i Telemark feirer 25 år

Den 1. desember 2016 var Telepensjonistenes forening i Telemark samlet på Villa Fløyen for å feire 25 års jubileum.

25 års jubileum

Den 1. desember 2016 var Telepensjonistenes forening Telemark samlet på Villa Fløyen for å feire enda et jubileum. Historikken viser at jubileene i 2001 og i 2011 ble feiret på samme sted. Etter en trivelig mottakelse med smil og latter, samt en kopp julegløgg, ønsket vår toastmaster Erik Skau gjestene velkommen til bords. Etter noen praktiske opplysninger overlot han ordet til vår leder Sissel Wahlstrøm.
Sissel ønsket 41 festkledde og feststemte gjester velkommen til feiring av 25 års jubileet. Hun fortalte hvem som tok initiativet til å starte foreningen – og hvor mange som først lot seg verve som medlemmer. Av deltakerne på stiftelsesmøtet 10. april 1991 var 2 tilstede på årets jubileumsfest. Disse 2 var Kari Hvidsten og Synnøve Østensen. Synnøve var på stiftelsesmøtet som representant for fagforeningen KTTL.

En flott 4 retters meny ble servert, og mellom serveringene ble det tid til både diktlesing, vitser, sanger og prolog. De forskjellige innslagene ble ledet av vår dyktige toastmaster Erik. Blant annet leste Elsie Marit Hansen Karl Fredins dikt «Borte bra, men hjemme best» – og så sang vi visa «Dingelingeling». Siden denne festen var en kombinasjon av jubileum og julemøte ble Liv Berits opplesning av «Lille Lise» svært godt mottatt. Prologen «Historikk fra Telenors lokalhistorie», som Liv Berit og Ragnhild hadde komponert, ble lest skiftevis av disse to. Det var en velskrevet og interessant forestilling.

Etter desserten tok Halvor Sagvolden ordet for å takke for maten. Han benyttet også anledningen til si hvor hyggelig det var å treffe gode, gamle, kjente. Så sa han TAKK for et strålende måltid i godt selskap.
Etter måltidet trakk vi ned i salongen, der det var tid for mer underholdning. I salongen ventet Finn Kikut. Han er en pensjonert ingeniør som er opptatt av lokalhistorie. Kikut er også komponist og har satt melodi til Porsgrunnsdikteren Hans Reynolds diktsamling «Porsgrunns-maal». Det ble 3 kvarter med god underholdning i både ord og toner.
Etter underholdningen var det tid for kaffe, kransekake og enda mer «mimring». For mange av oss ble det ikke hjemtur før bortimot kl. 23.

Vi takker festkomiteens medlemmer, Liv Berit Aadna, Ragnhild Olsen-Fjeldstad og Elsie Marit Hansen, samt alle møtedeltakerne, for en flott feiring.